[Săptămâna Vichy] Îngrijire? – Nivel dermato

2
2797

Am fost super mega extra fericită când am stabilit că săptămâna aceasta va fi săptămâna Vichy, în primul rând pentru că este unul dintre brandurile mele favorite. Al doilea motiv de fericire a fost faptul că toate articolele de săptămâna aceasta vor fi scrise de către mine. Pe cuvântul meu de pionier că Iuliana ştie, a fost chiar ideea ei. Pe principul următor: nu se pricepe la review-uri? Super, hai să o pun să facă review-uri toată săptămâna.

Bine, am exagerat puţin. Am decis împreună cu Iuliana să scriu eu toată săptămâna Vichy pentru că, aşa cum am mai spus, este unul dintre brandurile mele preferate. De asemenea, cum ea v-a mai povestit despre interacţiunea ei cu produsele, am zis să vedeţi cum se comportă pe un alt tip de ten. Eu şi Iuliana avem ritualuri de îngrijire diferite şi nevoi diferite, aşa că săptămâna aceasta am să vă povestesc cum a răspuns Vichy dermato-nevoilor mele.

Pentru că am multe produse (şi puţin timp), vom începe astăzi cu produsele mele preferate destinate curăţării tenului, Normaderm Cleansing Mattifying Foam şi Normaderm Purifying Cleansing Gel. Deşi ambele produse fac parte din gama Normaderm şi sunt destinate curăţării în profunzime, sunt cum nu se poate mai diferite.

Saptamana Vichy - produse de curatare Normaderm - Beauty by Jules - Raluca

Am inceput iniţial cu Normaderm Cleansing Mattifying Foam pentru că tenul meu uşor gras este şi (deloc uşor) acneic. Normaderm Cleansing Mattifying Foam a fost creat special pentru tenul cu probleme, îndepărtează excesul de sebum şi impurităţile şi catifelează plăcut pielea. M-am gândit că va fi un aliat bun în lupta mea cu acneea şi nu m-am înşelat deloc.

Deşi sticla cilindrică conţine un lichid la fel de fluid precum apa, prin apăsare am obţinut o spumă foarte fină. A fost suficient să apăs de două ori pe pompiţa cu care este prevăzut recipientul pentru a obţine toată cantitatea necesară curăţării întregii feţe. A îndepărtat foarte uşor tot machiajul de peste zi şi a lăsat în urmă un ten curat şi fericit. Nu a fost nevoie să aplic din nou pentru a curăţa complet, aşa cum credeam iniţial, prima aplicare a fost suficientă.

saptamana vichy beautybyjules.ro 6

După două, trei zile de folosire, dimineaţa şi seara, tenul meu a început să simtă schimbări majore. Coşurile de pe faţa mea s-au împuţinat iar pielea şi-a recăpătat ferimitatea şi strălucirea. Punctele negre s-au împuţinat şi ele iar cele rămase au devenit mult mai puţin vizibile.

Pentru că m-am îndrăgostit iremediabil de Normaderm Cleansing Mattifying Foam mi-a fost extrem de greu să mă despart de el şi să încerc Normaderm Purifying Cleansing Gel. Nu pot spune că nu am făcut-o cu o strângere de inimă, dar după prima folosire m-am declarat fericită şi am continuat să îl folosesc. Este un gel vâscos dar care se transformă la atingerea apei precum o Cenuşăreasă la miezul nopţii. Devine uşor de aplicat şi lasă o senzaţie extrem de plăcută la final.

După primele zile de utilizare,  Normaderm Purifying Cleansing Gel a făcut minuni. Tenul meu uşor gras se transformase într-un ten curat şi matifiat. Plăcut la atingere, proaspăt şi extrem de ferm. Fondul de ten se aplica mai uşor şi rezista mai mult, dar asta este doar un bonus, pe lângă faptul că are o acţiune profundă şi curăţarea tenului este minuţioasă. 

saptamana vichy beautybyjules.ro 4

Atât Normaderm Cleansing Mattifying Foam cât şi Normaderm Purifying Cleansing Gel au un miros discret şi plăcut. Cum eu sunt extrem de sensibilă la mirosuri, este un punct în plus. Ambele sunt îmbogăţite cu apă termală şi nici unul dintre ele nu conţine parabeni. Sunt suficient de delicate pentru a putea fi folosite zilnic, nu conţin săpun şi sunt hipoalergenice. Dacă vreţi să vedeţi în întregime lista de ingrediente a produselor, un click pe fiecare denumire vă duce exact acolo.

Ce mi-a plăcut extrem de tare la amândouă este faptul că, în urma folosirii chiar şi zilnice, tenul nu rămâne uscat. Deşi aplic de fiecare dată şi o cremă după, nu simt neapărat nevoia. Este genul acela de curăţare profundă care nu lasă în urmă uscăciunea din Sahara.

saptamana vichy beautybyjules.ro 5

Pentru că amândouă mi-au plăcut în egală măsură, le folosesc alternativ. În felul acesta mă pot bucura de proprietăţile şi beneficiile ambelor produse şi tenul meu este dublu fericit.

Dacă le-aţi încercat pe oricare dintre ele, sau dacă sunteţi fane ale brandului Vichy, vă aştept în secţiunea destinată comenatriilor să dezbatem pe larg şi să ne înfiinţăm propriul club al iubitoarelor dermato-cosmeticelor Vichy.

pe mâine,

Raluca

PS: Laudele pentru fotografii şi Gif-uri trebuie să le împart cu cei de la You Foto Studio. Jumătate-jumătate. Am muncit cot la cot cu ei şi rezultatul a fost pe măsură (bine, poate recunosc că ei au muncit puţin mai mult, dar eu am fost prezentă acolo 100%…şi am vorbit….şi am râs….până ce au vrut să mă dea afară să poată lucra în linişte) Deci chiar jumate-jumate.

2 COMENTARII

  1. Si eu sunt fana Vichy in special al gamei Normaderm. Love ittt! Am probleme cu tenul mai ales vara cand devine gras.Gelul purifiant l-am folosit deja, mi-a placut, spuma inca nu am avut-o. Pentru mine cea mai mare descoperire de la acest brand este BB-Clear Normaderm si crema de fata LiftActive Supreme.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.