[Săptămâna Vichy] Normaderm Hyaluspot – Un ten fără imperfecțiuni

1
2795
Photo by You Foto Studio

M-am gândit să povestim puțin în seara asta despre imperfecțiunile tenului și cum să le contracarăm. Vă spuneam că eu am un ten problematic, ușor gras, acneic și extrem de sensibil. Deși mai am puțin și împlinesc 32 de ani 25 de ani (că atât împlinesc eu an de an de mai mulți ani), tenul meu arată de parcă abia încep clasa a noua. Și sunt îndrăgostită lulea de un coleg de liceu. Și sunt și la menstruație. Dar asta doar în privința coșurilor. În fiecare dimineață mă trezesc că a mai apărut o roșeață sau un puroiat, mai scobesc și fac un crater sau mai știu eu ce.

Evident că totul dispare sub un strat de fond de ten și ies din casă cu un ten de porțelan. Dar nu ar fi drăguț dacă aș putea să îmi defilez tenul fără imperfecțiuni si dacă nu aș fi machiată? Nu e ca și cum știe cineva ce am eu sub fond de ten și pudră, dar eu știu și este mai mult decât suficient.

Photo by You Foto Studio
Photo by You Foto Studio

În tinerețe, când am mai avut probleme severe cu acneea, am luat o cremă din farmacie care a făcut minuni. Acum ceva vreme am căutat să o folosesc din nou, dar succesul răsunător din liceu nu s-a repetat, din păcate. Într-unul din cadourile primite de Crăciun am descoperit Normaderm Hyaluspot. Un tub micuț cu capac verde. Am zis să îi dau o șansă, chiar dacă nu am reușit să găsesc nimic pe placul meu în ultimii ani.

Deși sunt plină de imperfecțiuni pe față, mi-am adus aminte de Normaderm Hyaluspot fix când am decis să facem săptămâna Vichy, așa că am început să îl testez să am ce vă povesti. Dacă mi-aș putea aduce aminte de la cine l-am primit, zău că i-aș da un telefon să îi urez de sănătate. Dar pentru că nu îmi mai aduc, o să îi scriu aici pe blog, poate citește și mă sună să îmi împrospăteze memoria.

Tubul ăsta mic este foarte isteț. Sub capacul verde se află un aplicator argintiu care lasă o senzație calmantă și rece în timpul aplicării. Gelul, incolor și ușor parfumat, se întinde ușor pe suprafața problematică. Pentru rezultate optime se recomandă folosirea dimineața și seara, pe tenul curățat în prealabil.

Photo by You Foto Studio
Photo by You Foto Studio

Roșeața dispare până dimineața, dar efectul calmant se simte imediat. Normaderm Hyaluspot pur și simplu usucă coșurile. Într-o zi, două, coșurile dispar cu desăvârșire. Dacă nu aș avea probleme cu tiroida în perioada asta, sunt sigură că aș scăpa definitiv de ele. Dar chiar și așa, tenul meu este mult mai curat, mai luminos și mai proaspăt. Nu am mai fost așa de fericită din clasa a zecea, când am scăpat de coșuri și m-a invitat în oraș băiatul ăla de la 11 H.

Normaderm Hyaluspot este un tratament local cu acțiune rapidă. Nu se folosește pe întreaga față ci doar peste imperfecțiuni cu ajutorul apicatorului cu care este dotat tubul. Tratează în profunzime, izolează coșul și îl protejează de suprainfectarea bacteriană. Conține acid hyaluronic iar dacă vreți să consultați intreaga listă de ingrediente este disponibilă pe site-ul lor.

Cred că este ideal pentru persoanele cu ten problematic, la fel ca al meu. După ce încep tratamentul pentru tiroidă, revin cu informații noi despre tenul meu curat ca lacrima. Până atunci aș vrea să îmi spuneți voi despre problemele pe care le aveți cu tenul și cum le contracarați. Și dacă ați încercat Normaderm Hyaluspot sunt tare curioasă ce rezultate ați avut.

zile senine vă doresc,

Raluca

1 COMENTARIU

  1. Singura mea problema sunt punctele negre…cu monstruletii nu prea am neplaceri. Mai apare cate unul in perioada menstruatiei, dar cam atat… Oricum, n-ar fi rau sa am la indemana Normaderm Hyaluspot pentru astfel de momente. 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.