[Săptămâna Vichy] Hidratare la superlativ

4
2858

Dacă ieri am vorbit despre curăţarea tenului în profunzime, astăzi aş vrea să trecem la următorul pas, hidratarea. Şi nu orice fel de hiratare ci hidratarea din jurul ochilor. Eroul de astăzi? – Aqualia Thermal Awakening Eye Balm.

În urmă cu câteva săptămâni, imediat ce m-am întors din vacanţa de iarnă, am observat că pielea din jurul ochilor mei era uscată şi uşor roşiatică. Vremea foarte rece, plimbatul foarte mult prin frig şi vânt, schimbările de temperatură şi accelerarea ritmului de muncă au reuşit să îmi deshidrateze foarte serios zona din jurul ochilor.

Nu mai foloseam deoc make-up pentru că, în afara faptului că arăta îngrozitor aplicat peste pielea uscată, simţeam o uşoară usturime. Iuliana chiar şi-a exprimat îngrijoarea şi m-a trimis la medic. Din fericire pentru mine, nu am avut nimic serios, doar deshidratare severă. Aveam nevoie de hidratare în profunzime şi aveam nevoie de ea urgent.

saptamana vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm beautybyjules.ro 2
Photo by You Foto Studio

Pentru că ceea ce foloseam eu nu era suficient de hrănitor pentru pielea mea, evident, Iuliana mi-a adus Aqualia Thermal Awakening Eye Balm. Un recipient cilindric, micuţ, albastru cu capac argintiu. Am avut încredere în el pentru că eu şi Vichy suntem prieteni vechi şi produsele brandului mi se potrivesc de minune. Am avut încredere şi pentru că era de la Iuliana şi ea chiar ştie ce spune când este vorba despre cosmetice.

Pentru că Aqualia Thermal Awakening Eye Balm este dotat cu o pompiţă, este foarte uşor obţii cantitatea ideală pentru o utilizare. Balsamul are o consistenţă uşor fluidă, aerată, cumva între un gel şi o spumă. Se aplică foarte rapid datorită faptului că este fluid şi are un miros plăcut fără a fi, însă, foarte puternic. Intră foarte repede în piele şi lasă în urmă o catifelare uimitoare.

Aqualia Thermal Awakening Eye Balm beneficiază de Tehnologia Hidratare Dinamică care favorizează distribuția apei în jurul ochilor. Hidratează pe termen lung şi reduce liniile fine datorate deshidratării. Nu conţine parabeni sau parfum şi este îmbogăţit cu apă termală. Pentru lista completă a ingredientelor puteţi consulta site-ul oficial Vichy România.

Pentru rezultate optime este necesar ca Aqualia Thermal Awakening Eye Balm să fie utilizat de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, după ce tenul a fost curăţat.

saptamana vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm beautybyjules.ro
Photo by You Foto Studio

Pentru mine a făcut minuni. Am simţit diferenţa după prima utilizare. Pielea din jurul ochilor a devenit instant catifelată şi senzaţia de usturime a dispărut. După o săptămână de folosire am putut aplica din nou make-up fără să îmi fac griji pentru uscăciunea din jurul ochilor. După două săptămâni de folosire dispăruseră şi liniile fine apărute sub ochi.

Senzaţia de catifelare se păstrează pe parcursul întregii zile şi se simte chiar şi pe sub fondul de ten. Sensibilitatea din jurul ochilor mei a dispărut dar eu continui să folosesc balsamul preventiv. Chiar nu îmi doresc să reapară. Imediat (sper, cel puţin) vine sezonul cald, încep să mă plimb mai mult pe afară, prin soare şi praf, merg la mare, unde nisipul şi apa sărată stau la pândă. Zilele acestea vântul rece (polar aş putea spune) îşi face de cap prin oraş. Nu am de gând să readuc deşertul în jurul ochilor mei şi aş vrea să îmi menţin pielea tânără mai multă vreme. Cum hidratarea este cheia spre succes, eu şi Aqualia Thermal Awakening Eye Balm am devenit de nedespărţit.

Voi cum vă hidrataţi pielea din jurul ochilor? Ce produse folosiţi? Aţi folosit Aqualia Thermal Awakening Eye Balm? Sunt foarte curioasă cine a mai avut rezultate la fel de spectaculoase ca ale mele 🙂

pe mâine,

Raluca

4 COMENTARII

    • Îmi pare rău că ai avut experiența asta, posibil să ai o sensibilitate sporită la unul dintre ingrediente. Dacă poți încearcă să identifici ingredientul/ingredientele problemă și să le eviți pe viitor și în alte produse.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.