[Săptămâna Vichy] Eliberează frumusețea interioară cu Idealia Life Serum

3
2375
Gif by You Foto Studio

Nu știu dacă am fost ever încântată de un alt produs de îngrijire cum am fost de Idealia Life Serum. Poate doar de fondul meu de ten, dar vă povestesc altă dată despre el și despre motivele pentru care sunt atât de încântată de el.

Înainte de Idealia Life Serum nu am folosit un produs asemănător pentru că nu simțeam că aș avea nevoie. Nici de Idealia Life Serum nu am crezut că am nevoie până ce Iuliana a venit cu el la mine și mi-a spus să, și citez, bagă mare pentru săptămâna Vichy.

Idealia Life Serum este un produs dermatocosmetic anti-aging. Are o combinație unică de ingrediente active brevetate, [LR2412+LHA], creată special pentru a repara impactul stilului de viață asupra calității tenului. LR2412, derivat al Acidului Iasmonic, este inspirat din procesul de reparare al Iasomiei, care, în starea sa naturală, răspunde agresiunilor mediului extern secretând un acid reparator. LR2412 accelerează repararea epidermului și îmbunătățește capacitatea pielii de a se auto-apara.

Recipentul este prevăzut cu o pompiță care ușurează utilizarea și ajută la dozarea cantității utilizate fără a se irosi serum. Este genul meu preferat de recipient, ușor și rapid de folosit.

Idealia Life Serum nu conține parabeni și este imbogăți cu apă termală. LR2412 asociat cu LHA, un derivat al Acidului Salicilic, stimulează reînnoirea celulară pentru tenul obosit, reduce defectele de pigmentare de la suprafața pielii și îmbunătățește calitatea texturii tenului. Dacă doriți să descoperiți întreaga listă de ingrediente, pe site-ul lor este disponibilă împreună cu o mulțime de alte informații.

[Săptămâna Vichy] Eliberează frumusețea interioară cu Idealia Life Serum beautybyjules.ro 1
Photo by You Foto Studio

Eu l-am introdus în ritualul meu de îngrijire și prima impersie a fost wow. Se absoarbe imediat în piele. În câteva (foarte puține) minute fața este complet uscată și catifelată. O catifelare specială pe care nu o pot descrie. Ca și cum conține catifea din fire de mătase și nu catifeaua din fire de bumbac cu care suntem noi atât de obișnuite. Un alt punct forte este mirosul. Are un parfum discret și plăcut, ca toate produsele marca Vichy. Eu sunt ultra sensibilă la mirosuri și cred că ăsta este un motiv în plus pentru care sunt îndrăgostită de brand.

Idealia Life Serum a răspuns unei nevoi pe care nici nu știam că o am înainte să încep să îl folosesc. Pot spune că sunt îndrăgostită de el până peste urechi. Tenul meu este mult mai odihnit iar porii micșorați, pare mai elastic și are o culoare uniformă. Chiar și în jurul ochilor. Arăt de parcă aș dormi mai mult, deși nu o fac. Este clar că tenul meu este mai fericit, se vede cu ochiul liber.

Idealia Life Serum eliberează o frumusețe care se află în fiecare dintre noi. Pătrunde adânc în interiorul tenului meu și scoate la lumină fermitate, revigorare, odihnă, sănătate și fumusețe. Frumusețea și sănătatea sunt acolo, captive în cușca pe care stresul, fumul, poluarea, razele UV și dietele dezechilibrate au făurit-o. Noi trebuie doar să lăsăm serumul să pătrundă și să o elibereze. Pentru mine a devenit atât de simplu să mă simt bine cu tenul meu. 

Vouă cum vi se pare? L-ați folosit până acum?

Raluca

3 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.