[Săptămâna TBS] Trei modalități inedite de parfumare a corpului

0
2620

Săptămâna trecută am comis-o și n-am pregătit niciun articol parfumat. Și dacă tot suntem în #SăptămânaTBS am ales trei moduri diferite de a ne parfuma pielea (și a ne încânta spiritul) cu ajutorul a trei produse The Body Shop. Un ulei parfumat, un body splash și un shimmer mist. Trei stări de spirit diferite, și o să aflați în curând de ce.

Am adorat Red Musk și mi-a plăcut teribil direcția în care s-a îndreptat TBS în zona de parfumerie. Misterios și seducător, Black Musk este ultimul „mosc” al seriei, iar combinația dulce-condimentată, ușor gurmandă, cred că este absolut perfectă pentru vremea rece. Black Musk te face să-ți lase gura apă la propriu, cu note gurmande de la început și până la final. Para dulce, ușor metalică, este condimentată de piper și bergamotă, iar notele florale sunt înlănțuite de acorduri răcoroase. Vanilia și ciocolata încheie rotund, într-o notă delicioasă, amestecul.

Este într-adevăr dulce, nu neg asta, însă acordurile dulci contrastează destul de puternic cu cele condimentate și fresh, mentolate, de lemn dulce, iar patchouliul și vetiverul scot tot mixul din zona de ultra-feminin și-l plasează într-una aproape duală. Black Musk mă face să mă gândesc la Catwoman – puternică, suplă, senzuală, fragilă în aparență, dar întotdeauna pregătită pentru atac.

Saptamana TBS - Black Musk Perfume Oil

Este primul ulei parfumat pe care îl dețin, dar pot să înțeleg de ce aplicarea în punctele cheie (zonele de puls sunt recomandate) este mult mai senzuală decât aplicarea cu un pulverizator. În afară de asta, concentrația de parfum este  cea mai ridicată (față de o apă de parfum), iar rezistența parfumului crește. Neapărat de încercat, mai ales în serile petrecute în doi.

Și dacă tot am vorbit de seri în doi, aș plasa Frosted Plum Shimmer Mist tot într-o zonă ludică, seducătoare. O apă de corp lansată în colecția festivă din decembrie anul trecut, un amestec de bujor, magnolie și prună coaptă, cu un twist – spray-ul conține particule irizante, iar fiecare aplicare pe corp lasă în urmă o ploaie strălucitoare. Cu o concentrație mică de parfum, poate fi utilizată din belșug, după baie, dar înainte de îmbrăcarea hainelor, pe tot corpul. De aplicat fără grijă, pielea nu va arăta deloc de parcă tocmai ați călătorit din anii ’70 în prezent. Finisajul este strălucitor, dar nu ca de oglindă. Iar aroma dulce-gurmandă este un plus. Perfect pentru un cocktail sau un eveniment de seară, aplicat înainte de îmbrăcarea unei rochii ceva mai decoltate, fără mâneci sau cu spatele gol. Un fel de highlighter parfumat pentru corp.

Saptamana TBS - Frosted Plum Shimmer Mist

În plus, sticla-glob arată foarte fain pe măsuța de toaletă, iar agitată, se comportă asemenea unui glob decorativ, particulele irizante pornind într-un joc frenetic în sticlă. (P.S.: e la reducere).

Servim un Mojito? Unul virgin, fără alcool, cu lime, mentă și un pic de trestie de zahăr. O ediție limitată de astă-vară, dar care încă mai este disponibilă pe site. Asta dacă vă doriți un plus de prospețime. Poate nu este cazul acum, dar dacă vă place aroma de Mojito și vă gândiți deja la vară, e de luat acum, cum face gospodarul, mai ales că acum îl găsiți la jumătate de preț.

Saptamana TBS - Virgin Mojito Body Splash

Se aplică asemenea unui after-shave, pe tot corpul, după duș, iar ce face este să păstreze senzația de prospețime mai mult timp. Răcoros, este un alt mod de aplicare a unui spray de corp. Pe mine mă trimite cu gândul la Caraibe și la leneveală sub palmieri.

Vă spuneam și în articolul de ieri că îmi place mult The Body Shop pentru că transformă produsele clasice în unele diferite schimbând doar metoda de folosire sau aplicare. Și după cum vedeți, oamenii din spatele brandului sunt incredibil de jucăuși chiar și cu parfumurile. Au găsit metode prin care purtarea unui parfum devine mult mai senzuală sau incredibil de jucăușă. Și niciun centimetru de piele nu rămâne neispitit de vreun produs. Sau de vreo aromă.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.