[Săptămâna TBS] Culoare pentru buze

0
3136

După ce am vorbit despre cât de amuzantă poate deveni baia cu produsele The Body Shop, cum folosim cât mai diferit posibil parfumurile și cum ne revitalizăm tenul atunci când acesta se află în dificultate, ar fi cazul pentru puțină culoare, nu?

Am descoperit produsele de machiaj The Body Shop destul de târziu, aș zice, dar îmi place din ce în ce mai tare direcția îndrăzneață în care merge brandul. Am trei rujuri pe care să vi le arăt astăzi, în culori care cred că o să fie pe placul multora dintre voi.

Colour Crush Lip Shine este un ruj cu o textură strălucitoare, dar care hidratează foarte bine buzele. Un ruj care se apropie foarte mult de luciul unui gloss, cu aromă delicată de trandafir și cel mai important, 100% vegetarian. Nuanța 18 se numește Sunset Romance.

Saptamana TBS - Ruj Colour Crush 18 Sunset Romance

Este foarte ușor de aplicat, alunecă de-a dreptul pe buze și chiar din prima aplicare transferă suficientă culoare pe buze. Hidratează și umple într-o anumită măsură ridurile de pe suprafața buzelor, oferind un luciu foarte frumos. Tocmai pentru că este lucios dă buzelor un aspect de „mai plin”. Mi se pare un ruj potrivit și pentru buze ceva mai uscate, oferind senzație de confort după aplicare. După vreo 2 ore de la aplicare culoare începe să se estompeze ușor, însă nu dispare de tot și nu se duce neuniform. Buzele rămând colorate discret, dar cu mai puțin luciu, însă hidratarea se păstrează.

Următorul ruj din mini-colecția mea The Body Shop este un alt Colour Crush, de data aceasta Lipcolor și sidefat. Față de Lip Shine, această versiune Colour Crush are culori mai intense, însă oferă și el hidratare, cu o aromă delicată de trandafir. Texturile sunt diferite de la nuanță la nuanță și primele nuanțe lansate le puteți vedea aici în swatch. Rujul meu nuanța 140 Make My Heart Gleam și fiind sidefat ar trebui să se aplice puțin mai greu, însă nu este cazul. Batonul alunecă ușor pe suprafața buzelor, acoperă perfect și oferă într-adevăr o culoare mai intensă.

Saptamana TBS - Ruj Colour Crush 140 Make my Heart Gleam

Are particule sidefate aurii și doar uitându-mă la el îmi vine să zâmbesc. Pentru că este sidefat pare mult mai lucios față de Lip Shine, iar pe parcursul purtării aș zice că are rezistență mai mare. Cert este că particulele de sidef sunt distribuite uniform și tocmai datorită lor rujul nu-și pierde din strălucire chiar dacă se estompează puțin culoarea de-a lungul orelor. Buzele rămân hidratate și simțindu-se confortabil, deși aș zice că mai puțin față de Colour Crush Lip Shine. Însă aici vorbim și de sidef, iar rujurile sidefate în general au o tendință de a usca pielea. Formula rujului reușește însă în mare măsură să contracareze acest efect. Aș zice că după vreo 3-4 ore culoarea se estompează, însă luciul sidefat rămâne până la demachiere.

Ce-ar fi o colecție de rujuri, chiar și mini, fără un roșu? Lansate anul trecut, rujurile chubby Lip&Cheek Velvet pot fi folosite nu doar pentru colorare buzelor, cât și pentru un strop de culoare pe pomeți. Nuanțele sunt naturale, iar eu am Poppy Red. Un roșu-mac cu textură catifelată și aspect mat, dar care conține și ulei de marula pentru a nu usca pielea.

Saptamana TBS - Ruj Lip & Cheek Velvet Poppy Red

Fiind o formulă mată nu alunecă atât de ușor pe buze, cum o fac rujurile Colour Crush, însă nu pot spune că se aplică greu. Pentru o formulă mată chiar se aplică ușor. Culoarea Poppy Red dă aproape impresia de buze mușcate (love it!), și deși pe buze pare ușor lucios, vă asigur că nu este deloc. A ieșit așa din cauza luminilor, plasate destul de aproape. Nu usucă buzele, însă nici nu pot spune că este cu adevărat hidratant. Eu mă bucur că nu am buzele „zdrențe” când îl dau jos, așa cum dealtfel mi s-a mai întâmplat cu formulele mate ale rujurilor.

Se menține chiar bine, aproape ca un lipstain, cu transfer minim pe pahare. Pe buzele mele rezistă bine, chiar foarte bine, însă formulele mate sunt în general și rezistente (apropos, cel mai ușor se dau jos rujurile mate sau foarte rezistente cu demachiant bifazic). Încă nu l-am încercat pe pomeți, și asta pentru că nu am cu adevărat timp să testez cea mai bună aplicare. Sunt încă ușor temătoare când vine vorba de produse cremă foarte colorate pentru obraji, recunosc fără să mă ascund.

Găsiți o mulțime de nuanțe și texturi în magazinele The Body Shop și chiar v-aș recomanda o variantă Colour Crush acum, iarna. Nu de-alta, dar îmi plac hidratarea și confortul pe care le oferă buzelor.

Vreo nuanță sau un tip de ruj preferat de la The Body Shop aveți? Sau încă sunteți convinse de faptul că The Body Shop are în portofoliu doar produse de îngrijire a corpului?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.