[Săptămâna Nivea] Îngrijire împotriva razelor solare

2
1656

Mamă ce titlu mișto am, cred că o dau pe spate pe Iuliana, e Julescian așa. Vedem cum iese și articolul, pe principiul mi-o iau sau nu mi-o iau? 

Pentru că pe BBJ este săptămâna Nivea (și pentru că îi place să mă vadă transpirând și înjurând în încercările mele, sortite mereu eșecului, de a scrie un articol decent despre cosmetice), a venit rândul să vorbim despre protecția solară.

Chiar dacă ne aflăm fix în mijlocul ierni, protecția solară este extrem de importantă, mai ales dacă aveți în plan o călătorie în țări calde, caz în care vă spun, de pe acum, că vă urăsc cu fiecare moleculă a ființei mele.

Pentru că eu am doi copii în dotare, pe lângă obișnuitele mele creme, serumurii și altele din aceiași categorie, trebuie să mă asigur că am mereu produse destinate îngrijirii lor. Produsele pentru îngrijirea solară nu fac excepție, evident. Și asta nu doar când mergem la mare.

Trebuie să recunosc că deși iarna și în general când este frig nu le dau cu cremă pentru protecția solară, imediat ce începe să se încălzească și copiii își petrec mai mult timp pe afară, nu mai ies din casă necremuiți. Mi-ar fi plăcut ca mama mea să fi făcut același lucru pentru mine și frații mei, dar erau alte vremuri atunci. Sunt sigură că fetița mea îmi va fi recunoscătoare pentru grija pe care o am pentru pielea ei (asta dacă trecem cu bine peste adolescență și nu mă va renega pe vecie).

Când alegem produse destinate îngrijirii pielii sensibile a copiilor, trebuie să luăm în calcul o sumedenie de factori. Nu putem fi prea grijulii când vorbim despre siguranța lor.

El este bebe furăcios de ochelari, nu glumesc :)
El este bebe furăcios de ochelari, nu glumesc 🙂

Vara trecută noi am descoperit Nivea Sun Kids cu factor de protecție 50+. Mi-a plăcut mult faptul că, deși este o cremă și nu un spray, flaconul este dotat cu un pulverizator. Pulverizatorul este foarte util în distribuirea uniformă a cremei pe întreaga suprafață a corpului și este mult mai ușor de utilizat. Și credeți-mă pe cuvânt, când ai doi copii care mai au puțin și țâșnesc în apă în prima secundă, cu tot cu hainele de pe ei, este bine ca cremuirea să se poată face cât mai ușor și rapid cu putință.

Nivea Sun Kids miroase foarte plăcut, fără a avea însă un parfum prea intens. Mai degrabă un parfum ușor care i-a cucerit până și pe cei mici. Deși pe fetița mea a lăsat-o indiferentă culoarea albastră a cremei, pe băiețel l-a bucurat foarte tare, a considerat din oficiu că este o cremă pentru băieți deci este ok să se dea cu ea (da, băieții au chestia asta cu lucruri de fete sau de băieți imediat ce încep școala….și pe mine mă scoate din minți).

Nu pătează hainele, problemă pe care am întâlnit-o la alte creme solare, și asta o face ideală pentru a fi folosită zilnic, nu doar la plajă. Este foarte ușor absorbită de piele și este rezistentă la apă. Deși ca orice altă cremă, este necesar să fie reaplicată cam la două ore, chiar și după ce ies din apă se poate vedea pelicula de cremă, ușor albăstruie, pe corp. Asta îmi spune mie că sunt cu adevărat protejați și când sunt în apă. Am constatat că alte creme solare se duc la contactul cu apa, ceea ce pentru copii este cum nu se poate mai rău.

Saptamana Nivea Ingrijire impotriva razelor solare 2

Recipientul este ușor de ținut în mână (mie îmi este clar că cei care au făcut designul ambalajului au copii) datorită striațiilor laterale și nu are dimensiuni prea mari, ceea ce îl face ideal de luat la purtător.

Pentru că îmi place foarte tare, nu plecăm în vacanțe fără el. La Farmacia Tei costă în jur de 36 de lei flaconul de 200 ml. Pentru noi un flacon este suficient, la aplicare zilnică, aproximativ două săptămâni, un raport extrem de bun preț-cantitate-calitate.

În încheiere aș vrea să vă întreb ce produse pentru îngrijirea copiilor folosiți și, dacă ați încercat Nivea Sun Kids, cum vi s-a părut?

până data viitoare,

Raluca

2 COMENTARII

  1. Vara trecuta am folosit pentru copii spray-ul Nivea Sun cu protectie solara 50+, e preferatul lor, drept sa zic si eu l-am folosit, e bun pentru intreaga familie. La strand am observat ca majoritatea mamicilor folosesc produsele Nivea Sun Kids. In vacanta mare il voi recumpara, e tare bun.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.