[Săptămâna Lancome] Ombre Hypnose Stylo – effortless makeup

4
2634

E dificil să fii femeie în ziua de astăzi. Cei din jur se așteaptă să fim super-femei, mereu cochete, aranjate, dar să fim și gospodine sau eventual femei de carieră. Timpul se împarte în toate direcțiile și momentele personale, eventual de răsfăț, devin cele pe care le cedăm primele. Tocmai de aceea în partea de machiaj majoritatea producătorilor vin cu soluții, adică produse ușor și rapid de folosit, intuitive, care oferă rezultatele dorite fără prea mare efort.

Aș spune că Ombre Hypnose Stylo, fardul cremă Lancome, este unul dintre acele produse. Oferă posibilitatea creării unui look rapid, oferind în același timp rezistență. În portfardul meu se află două astfel de creioane, în nuanțele Or Inoubliable și Tourquoise Infini.

Lancome Ombre Hypnose Stylo - Tourquoise Infini - Or Inoubliable

Cu texturi ce alunecă de-a dreptul pe pleoapă și pigmentație excelentă, au un mare plus – rezistă timp îndelungat fără să aibă nevoie de primer, fără să se strângă. Pot fi folosite ca și fard, pe întreaga pleoapă, dar și asemenea unor creioane contur, pentru mai multă definire. Și de ce nu, ca și bază pentru un machiaj mai elaborat.

Swatch Ombre Hypnôse Stylo Tourquoise Infini - Or Inoubliable

Preferatul meu este Or Inoubliable și asta pentru că nuanța de auriu ușor translucidă într-un singur strat este excelentă pentru un machiaj rapid de zi. Oferă iluminare instantă privirii și se aplică în mai puțin de 30 de secunde. Nu are neapărat nevoie de estompare, pentru că se aplică uniform direct din creionul retractabil. Se usucă foarte repede și de-abia după vreo 6 ore a dat ușor semne că ar începe să se strângă, dar nu inestetic și nu atât încât să consider machiajul rapid un dezastru. Iar atunci, o trecere ușoară cu buricul degetului peste fard rezolvă problema până la demachiere.

Hypnôse Stylo - Or Inoubliable

Am ținut neapărat să integrez într-un machiaj ambele nuanțe, așa că am folosit creionul albastru în colțul extern al ochiului. Fiind un fard cremă care se usucă rapid nu se estompează așa de ușor, partea de blending este mai dificilă, dar nu imposibilă. În schimb, aplicat în straturi subțiri se poate obține ușor efectul de estompare, aplicând în zona care trebuie accentuată un al doilea și eventual al treilea strat. În cazul meu îl găsesc mai potrivit pentru accentuarea colțului extern al ochilor.

Hypnôse Stylo Tourquoise Infini - Or Inoubliable

Ambele nuanțe sunt sidefate. Creionul albastru mai puțin, cel auriu mai mult, dar tocmai aici le este farmecul.

De ce îmi place mai mult Or Inoubliable? Pentru că fiind translucid poate fi folosit cu succes și ca far iluminator, pe pomeți sau în colțul intern al ochilor. Așa că este un 2 în 1 foarte util.

Forma ascuțită a vârfului se poate păstra ușor, pentru că în capătul fiecărui creion, acolo unde este partea colorată, se ascunde o ascuțitoare.

Creioanele fard Ombre Hypnose Stylo costă 121 de lei și sunt disponibile în 8 nuanțe: 01 Or Inoubliable, 02 Sable Enchanté, 03 Taupe Quartz, 04 Brun Captivant, 05 Erika F, 06 Turquoise Infini, 07 Bleu Nuit și 08 Violet Eternel.

Le găsesc minunate pentru machiajul de vreme caldă, pentru că vor rezista mai bine temperaturilor extreme și transpirației față de fardurile compacte, pulbere. Și aș miza pe primele nuanțe, bej, auriu și taupe, pentru că se pot transforma în bază pentru un machiaj, dar și pentru că în funcție de nuanța pielii pot deveni iluminatoare stick utile on-the-go.

Voi le-ați încercat?

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.