[Săptămâna Lancome] Grandiose Blue Mirifique – aceeași grandoare în altă culoare

3
2445

Am promis luni că voi continua #SăptămânaLancome, așa că dacă tot am abandonat miercuri, de miercuri reiau și review-urile. Astăzi vorbim tot de Grandiose, mascara ce mi-a plăcut cel mai mult în 2014, însă de o variantă colorată a sa. În 2015 Lancome a lansat și versiuni colorate ale mascaralei mele preferate – maro, albastru și violet. Iar eu am purtat foarte des varianta Blue Mirifique, un albastru închis ce în lumină artificială capătă accente violet, iar în lumină naturală are un albastru ce îmi iluminează privirea.

Ador periuța „gât de lebădă” și despre caracteristicile sale v-am vorbit mai pe larg în articolul de AICI. O periuță intuitivă, cu peri dispuși pe un aplicator conic. Culoarea o puteți vedea mai jos.

Periuta Grandiose Lancome - Bleu Mirifique

Acelați volum, aceeași definire, curbare și rezultat identic la ambii ochi, singura diferență fiind culoarea. Puteți vedea performanțele Grandiose Blue Mirifique pe genele mele mai jos.

Mascara Lancome Grandiose Blue Mirifique - Before - After 1

Mascara Lancome Grandiose Blue Mirifique - Before - After 2

Mascara Lancome Grandiose Blue Mirifique- Before - After 3

Mascara albastră este ideală pentru ochii căprui, aducând strălucire mai mare, prin contrast, cu nuanța irisului. Însă arată minunat și pe ochi deschiși la culoare. Mie îmi face ochii să pară mai verzi decât sunt de fapt și-mi place lucrul acesta. De fiecare dată când îl port culoarea este remarcată și am auzit nu de puține ori că cei din jur văd de fapt o tentă de violet. Cel mai adesea, în lumină artificială, așa și pare, un albastru liliachiu. În lumină naturală însă se vede albastru.

Genele sunt acoperite frumos și sunt colorate uniform. Mai jos v-am lăsat și un close-up, să vedeți exact ce zic.

Lancome Grandiose Blue Mirifique

În funcție de cât de aproape de baza genelor se merge cu periuța (și mie îmi place să merg cât mai aproape de pleoapă, ca să pot ridica genele cât mai mult), pleoapa capătă și ea o ușoară colorare, pe care o puteți observa în pozele before-after. Tocmai de aceea nu i-am dat nici prima dată 10 la aplicare. În schimb, colorarea aceasta ușoară accentuează ochii și chiar dacă este purtat pe pleoapa liberă de farduri nu se simte nevoia unui contur pentru accentuarea privirii.

Grandiose rămâne încă mascara mea preferată, pe care pot să o port ore în șir fără să simt disconfort, fără să mi se înroșească ochii și desigur, punctul său forte, atrage complimente și întrebări. Costă 159 de lei, un preț nu chiar mic, însă nu mă ascund, sunt fană a produselor high end și dacă în trusa mea aș fi nevoită să rămân cu o singură mascara, probabilitatea să aleg Grandiose se apropie de 100%.

Voi ați încercat Grandiose? Aveți o mascara preferată Lancome?

3 COMENTARII

  1. Am auzit numai de bine despre mascara asta 😀 Bineinteles ca nu-mi permit momentan sa o achizitionez, dar nu cred ca as spune nu pe viitor. Iti vine tare bine cu albastru. 🙂 Eu folosesc momentan rimelul pentru volum de la Melkior pe care pur si simplu il ador!!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.