[Săptămâna Kiehl’s] Over-Night Biological Peel

0
2138

Am devenit fană a peeling-urilor enzimatice de vreo 3 ani. Am văzut ce pot face acizii beta și alfa hidroxi, iar când am mers să cunosc mai îndeproape produsele Kiehl’s m-a tentat teribil Over-Night Biological Peel. Pentru că orice produs de îngrijire ce promite o piele mai catifelată și mai uniformă, și are și cuvântul magic „peel” în denumire riscă să devină prietenul meu.

Ce face acest produs este să reînnoiască pielea, să rafineze textura și să reducă în timp aspectul porilor. În plus, șterge din efectele pe care foto îmbătrânirea și acțiunea radicalilor liberi o au asupra pielii. Fără uleiuri, testată dermatologic, formula este și non-comedogenică și poate fi utilizată pe toate tipurile de ten.

Este un produs ce se aplică pe pielea curată seara. Este recomandată utilizarea de trei ori pe săptămână, mai des doar dacă este cu adevărat nevoie. Se evită zona ochilor și se lasă să se usuce pe piele. Se lasă să acționeze peste noapte și se îndepărtează dimineața cu apă călduță.

Este un fluid și pentru mine două pompițe sunt suficiente la fiecare aplicare. Textura este catifelată și se aplică rapid și uniform pe ten. Pielea rămâne uscată, fără senzație de ținere sau de gras, în mai puțin de un minut, iar peste noapte nu am probleme când pielea se atinge de pernă. E ca și cum se creează un film protector, de parcă pielea este îmbrăcată într-o a doua piele, când îl aplic.  Însă de fiecare dată când îl folosesc dimineața mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Pielea este luminoasă la vedere și catifelată la atingere.

Este unul dintre secretele mele atunci când simt că mi se încarcă tenul și există șanse mari să îmi apară coșuri. Dacă folosesc Over-Night Biological Peel seara a doua zi nu-mi fac probleme, pentru că nu a apărut nimic, iar pielea rămâne curată și catifelată. Iar folosit frecvent (cam o zi da, una nu), nu doar aspectul porilor este îmbunătățit, ci și secreția de sebum de-a lungul zilei. Și asta fără să am probleme cu hidratarea.

Pompita Over-Night Biological Peel - Kiehl's

Formula este bazată pe trei ingrediente vedetăHEPES (Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid) , un ingredient ce acționează asemenea unui buffer chimic și menține pH-ul fiziologic al pielii. Un derivat amino-sulfonic ce îmbunătățește în timp textura pielii și limitează rugozitatea sa. Hialuronatul de sodiu (o sare a acidului hialuronic), este un agent de hidratare și emulsifiant. El este cel care formează filmul transparent pe piele și are efect de calmare, dar și de lubrifiere a pielii. Menține hidratarea, de altfel. Iar urea este o un activator al enzimelor ce se întâlnește în mod natural în straturile de suprafață ale pielii. Accelerează procesele de regenerare prin exfolierea celulelor moarte de la suprafață. De asemenea, este un agent natural de hidratare.

Ar putea fi catalogat drept un ser, dar adevărul este că nu are nevoie de un alt produs de hidratare deasupra. În sine este un tratament ce ajută pielea să se exfolieze și să se regenereze. Are o perioadă de utilizare de 12 luni de la deschidere, costă 208 lei pentru 50ml,  iar ingredientele le puteți vedea mai jos.

Ingrediente Kieh's Over Night Biological Peel

Poate o să vă întrebați cum de toate produsele Kiehl’s pe care le am îmi sunt pe plac. Ei bine, trebuie să subliniez faptul că sunt alese în urma consultației din magazin (mi-e așa de greu să-i zic magazin când locurile arată atât de prietenos!) și sunt produse adaptate nevoilor pielii mele. 

Au mai rămas câteva zile din #SăptămânaKiehls și sper că până acum v-am făcut deja să vă programați o vizită într-unul dintre cele două magazine. Pentru că sigur-sigur plecați de-acolo cu mostre de produse pe care să le încercați.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.