[Săptămâna Kiehl’s] Midnight Recovery Concentrate

6
3154

Uleiul de îngrijire despre care vă povestesc azi, pe final de #SăptămânaKiehls, este best seller, ba chiar pe locul 1. Un produs iubit în întreaga lume, ulei facial de îngrijire pe timp de noapte, cu extracte botanice ce reușesc să redea pielii aspectul sănătos.

Câteva picături aplicate în fiecare seară și pielea capătă aspect vizibil mai tânăr până dimineața. Hidratează, iar ingredientele sunt în proporție de 99,8% derivate natural. Luminozitatea și strălucirea naturală sunt redobândite, iar formula nu conține parabeni.

Nu cred că trebuie să vă mai spun că îmi plac mult uleiurile vegetale și că le iubesc pentru că mă forțează și la masaj facial cu fiecare aplicare. Iar masajul facial reușește să detensioneze mușchii și ajută pielea să se păstreze fără riduri mai mult timp. Ingredientele vedetă în Midnight Recovery Concentrate sunt uleiul de primulă de seară, cel de lavandă și squalane-ul. Cele trei ajută pielea să-și repare funcțiile naturale de barieră, sporesc luminozitatea, reduc iritația ce poate apărea pe parcursul zilei și reîntregesc stratul natural de lipide al pielii.

Sunt necesare doar câteva picături, aplicate pe tenul curat, demachiat, în rutina de îngrijire de seară. Pipeta cu buton îmi place foarte mult, pentru că o pot umple încă dinainte de a deschide capacul. Iar apoi este foarte ușor să picur în palme. Cum v-am spus și la Daily Reviving Concentrate, prefer să încălzesc ușor uleiul în palme și apoi să-l aplic începând din centrul feței către exterior, inițial prin mișcări de presare, iar apoi prin mișcări circulare de masaj.

Pipeta Midnight Recovery Concentrate Kiehl's

Midnight Recovery Concentrate miroase ușor a lavandă, dar nu foarte puternic. Mi se pare ceva mai dens și mai uleios față de Daily Reviving Concentrate, așa că are nevoie de un pic mai mult masaj (și cantitatea aplicată este foarte importantă, nu e nevoie de foarte mult!), dar se absoarbe bine de piele. Este posibil ca la început pielea să pară ceva mai lucioasă, însă la atingere nu se simte filtru gras. Poate fi folosit singur în ritualul de îngrijire de seară sau împreună cu o altă cremă.

Dimineața pielea arată și se simte plină, este luminoasă și ce-mi place cel mai tare este că și ridurile mele de pe frunte și chiar porii arată mult mai bine. Ridurile sunt mai puțin adânci și la atingere, nu doar la vedere, iar porii par cumva mai mici. Nuanța pielii este uniformizată, nu există pic de roșeață și îmi iubesc pielea din ce în ce mai tare. Midnight Recovery Concentrate e pe bună dreptate numărul 1 în topul produselor Kiehl’s și înțeleg mult prea bine de ce s-a creat atâta vâlvă în jurul lui.

Ingrediente Midnight Recovery Concentrate Kiehl's

Singura notă pe care o am este legată de uleiul de lavandă din compoziție. Pentru mine nu a creat deloc probleme, însă dacă vă știți sensibile sau alergice la el nu este un produs care să vi se potrivească.  Este într-adevăr pe finalul listei INCI, însă aveți posibilitatea să cereți mostre în magazine (AFI Controceni și Băneasa Shopping City) și să-l încercați înainte de a decide dacă vi se potrivește sau nu.

Acest ulei facial are 50ml, are o perioadă de valabilitate de 18 luni de la deschidere, iar prețul său este de 179 lei.

Mâine încheiem săptămâna dedicată Kiehl’s cu un tip produs pe care sigur-sigur îl aveți mereu la voi. Și o să vă mai spun și ce produse mi-au mai atras atenția, un fel de wishlist, dacă vreți.

6 COMENTARII

  1. Pentru Midnight Recovery i-as face o vizita lui Bonsie, e produsul Kiehl’s care ma atrage cel mai tare. Daca e asa de eficient inseamna ca isi merita pe deplin numele si faima. Super!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.