[Săptămâna Deborah Milano] Love my Lashes Long Mascara

3
2496

Ce-ar fi machiajul fără mascara? Chiar și când am doar câteva minute la dispoziție, nu uit mascara (și creionul sau gelul colorat pentru sprâncene), iar fardurile pot să nici nu existe. Mai ales pentru un machiaj de zi, mi se pare pur și simplu un accesoriu esențial. Intensifică privirea și chiar dă o sclipire în plus ochilor.

E #SăptămânaDeborahMilano și de curând brandul a lansat două mascarale noi – Love My Lashes. Acestea nu doar că oferă un grad înalt de performanță, dar și hidratare intensivă pentru gene. Fiecare variantă conține un cocktail de ingrediente active Hydra-Lash DH Complex – pentru menținerea hidratării și a supleții. Sau credeați că genele nu au și ele nevoie de hidratare? Cele două variante oferă alungire sau volum genelor, în funcție de dorințe.

Love My Lashes Mascara Long are o formulă îmbogățită cu ceruri sintetice și naturale și promite să îmbrace fiecare geană, de la bază la vârf, adăugându-i lungime. Complexul de hidratare lasă genele suple și flexibile, iar polimerii din formulă creează un film în jurul lor, menținându-le curbate natural mai mult timp. Pensula este creată de așa natură încât să definească și să separe genelele, pentru un efect natural și bine definit. Desigur, formula este și testată dermatologic.

Periuța este destul de subțire, clasică aș putea spune, cu perii dispuși în spirală. Textura este destul de cremoasă, iar ca pigmentație negrul este mediu. O puteți vedea mai jos. Este destul de lungă și pentru ochii mai mici s-ar putea să fie un pic cam mare. Pentru mine este potrivită ca lungime, dar nu am tocmai ochii micuți.

Periuta mascara Love my Lashes Long - Deborah Milano

Aplicat pe gene, în două straturi, arată ca mai jos.

Deborah Milano Love my Lashes Long - Before - After 1

Deborah Milano Love my Lashes Long - Before - After 2

Deborah Milano Love my Lashes Long - Before - After 3

În rujul ochilor am folosit Dress Me Perfect Concealer în nuanța 01 Light Beige (review AICI).

Love my Lashes Long este un rimel pentru un machiaj de zi. Alungește genele, dar nu le curbează foarte mult, ceea ce face și efectul de alungire să pară mai puțin intens. Le lasă flexibile și cred că ar fi potrivit pentru purtătoarele de ochelari datorită acestui aspect. Pigmentația este potrivită pentru o mascara de zi, nu foarte intensă. Reușește însă să îmbrace vârfurile genelor, acele porțiuni care ar fi altfel transparente și „taie” din lungime atunci când genele sunt lăsate fără rimel. Rezistă bine, fără să se fărămițeze sau să se întindă (pete minime în colțurile ochilor, acolo unde lăcrimez foarte intens, iar lacrimile mele descompun și formule waterproof). Ochii mei sensibili nu protestează la purtare continuă, ore în șir, iar la demachiere se comportă foarte frumos. Am reușit să-l dau jos chiar și cu loțiune micelară, nu are neapărat nevoie de demachiant bifazic. Tind să cred că în 3 straturi ar începe să lipească puțin genele, dar în 2 se comportă bine, după cum vedeți mai sus.

Tubul are 11 ml și poate fi folosit 6 luni de la deschidere. Prețul este de 33 de lei și de luna aceasta îl găsiți în magazine, alături de Love my Lashes Volume, pe care îl puteți câștiga în concursul lansat la început de #SăptămânaDeborahMilano.

3 COMENTARII

  1. Am fost mai devreme in Kendra si am vazut toate noutatile 😀 Tentante, intr-adevar. Nu am avut pana acum niciun produs de la acest brand, dar e pe lista. Am testat pe mana fondul de ten Dress Me Perfect si m-am indragostit pe loc de textura lui <3

    • Cred că primul produs încercat vreodată de la ei a fost o mascara. Și mi-a plăcut mult ce făcea cu genele mele, le cam ridica la cer 😀
      De când am concealerele astea chiar că nu am mai întins mâna după altele. 01 în jurul ochilor și 03 pe pete e mixul perfect pentru mine. O să se vadă mai bine în review-ul pentru fardul de obraz 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.