[Săptămâna Deborah Milano] 24 Ore Absolute Volume Mascara

3
2586

Rimelurile sunt produsele mele de machiaj preferate, aș putea spune. De-abia aștept să încerc unul nou și să văd ce reușește să facă asupra genelor mele. Nu-mi lipsește niciodată atunci când mă machiez, ba chiar sunt momente când las fondul de ten sau orice BB și pe lângă SPF am grijă doar de ochi și sprâncene.

E #SăptămânaDeborahMilano și am o a doua mascara să vă prezint. De data aceasta una de volum, 24Ore Absolute Volume. Cu o periuță foarte mare și o formulă cremoasă, cu polimeri filmogeni flexibili, aderă pe gene oferind rezistență de durată, dar fără să lipească genele. Formulă testată oftalmologic și fără parfum.

Periuța este foarte mare, așa cum în general au rimelurile care promit volum. Spre vârf se îngustează și astfel devine potrivită pentru retușuri. Formula este foarte cremoasă și pigmentația este excelentă, negru intens.

Periuta Deborah 24 Ore Absolute Volume Mascara

Aplicat pe gene, în două straturi, arată ca mai jos.

Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara before - after 1

Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara before - after 2

Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara before - after 3

Aplicarea este puțin dificilă, periuța fiind destul de mare. Pentru ochii mici s-ar putea să fie prea mult, la fel și pentru genele mai scurte. Chiar și eu am reușit să dau greș și să murdăresc puțin pleoapele. În schimb, se usucă relativ repede și orice greșeală poate fi îndepărtată cu un bețișor cu bumbac (cele cosmetice, cu vârf ascuțit, sunt cele mai indicate). Pentru că se usucă destul de repede, s-ar putea ca formula să pară ușor prăfoasă.  Încarcă puțin genele dacă nu se lucrează atent cu periuța, dar nu se simt grele. Și curbarea rezistă întreaga zi.

Nu mi se întinde sub colțul extern mai mult decât alte rimeluri (lacrimile mele descompun și  formule rezistente la apă), dar în umiditate are tendința să facă o mică pată sub colțul extern al ochilor ceva mai mult decât de obicei. Altfel, rezistă chiar bine, de-abia după 6 ore se vede o ușoară urmă întunecată.

Are 12 ml și poate fi utilizat în 6 luni de la deschidere. Îmi place destul de mult ambalajul, mi se pare că tubul urmează curbele naturale ale unei femei și arată foarte elegant.

Mâine este ultima zi din săptămâna dedicată Deborah Milano și vom afla și câștigătoarea concursului lansat luni. Vom încheia săptămâna cu o ojă.

3 COMENTARII

    • Îmi plăceau la nebunie acum niște ani. Acum m-am obișnuit atât de tare cu cele slim/cauciucate, încât aș tinde să zic că nici nu știu să le mai folosesc cum trebuie.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.