Review: Maybelline Lash Sensational Mascara

20
6721

Știți deja că pic în „plasă” de fiecare dată când o periuță de mascara vine cu ceva diferit, nu-i așa? Nu puteam să ratez ocazia de a încerca și Lash Sensational, ultima mascara lansată de Maybelline. Promite efect de separare a genelor, cu aspect plin, voluminos, ca de evantai, iar periuța nu este departe de unul. Pe lângă definire, oferă curbare și o pigmentare puternică. O mascara all-in-one pe care am supus-o testelor.

Periuța are două părți și aș spune că este o combinație dintre două aplicatoare clasice de volum și de definire. Este ceva mai mică decât mă așteptam față de vizualul de anunț (de AICI), dar perfectă aș spune și pentru ochi ceva mai mici, cu o linie a genelor mai scurtă.

Lash Sensational Maybelline - Periuta aplicare

Se recomandă folosirea părții mai scurte pentru primul strat, astfel încât să fie prinse și acoperite în formulă și cele mai mici gene, ca apoi să se ofere volum și alungire prin partea bombată a periuței. Eu o folosesc invers, pentru că mi se pare că partea scurtă a periuței oferă definirea perfectă la final, pentru cel de-al doilea strat.

Periuta Lash Sensational Maybelline

Mai jos puteți vedea și cum arată genele mele după Sensational Lash aplicat în două straturi.

Maybelline Lash Sensational before-after 1

Maybelline Lash Sensational before-after 2

Maybelline Lash Sensational before-after 3

Oferă volum, curbare și alungire, însă pentru efectul de evantai e nevoie de puțină atenție. Cum genele mele se îmbină la colțurile ochilor, am nevoie de precizie pentru a nu le face să se îmbine și mai tare. Și aici mă ajută exact ceea ce spuneam mai devreme, folosirea la al doilea strat a părții cu peri scurți, astfel încât să pot ridica și pieptăna în sus și genele din colțul extern.

Formula este lichidă, ușor cremoasă, foarte bine pigmentată. De altfel, pentru alungire și definire nici nu văd cum ar fi fost altfel. Pigmentația este excelentă. Rezultatul este unul care îmbină armonios volumul cu alungirea și curbarea. Rezistența în cazul meu este medie spre mare, în sensul că sunt zile în care ochii mei „înlăcrimați” formează mici pete de un cenușiu deschis la colțurile externe ale ochilor, imediat sub linia de jos a genelor. Pe ochi mai puțin sensibili tind să cred că se comportă excelent, fără să fie nicio problemă.

La aplicare, partea scurtă a periuței poate cauza mici accidente pentru genele scurte, aș spune eu, pentru că mi s-a întâmplat ca fiind pe grabă să ating cu pensula și pleoapa. Nimic ce nu poate rezolva un bețișor cu vată după uscarea formulei, în schimb. Genele rămân ușor flexibile și nu se simt încărcate.

Pentru prețul recomandat de 38 de lei, rămâne însă o mascara foarte accesibilă ca preț și cu rezultate all-in-one pe care cred că multe femei și le doresc.

Voi ați încercat deja noua mascara Maybelline? Vouă cum vi se pare?

20 COMENTARII

  • Oof 🙁 Știu cum e când se întâmplă asta. Bine, nu de la aplicare, ci după câteva ore. Cu Lash Sensational nu am pățit-o, dar nu l-am purtat mai mult de 8-9 ore până acum. Doar mica umbră cenușie de sub genele de jos e problema mea, dar asta e sigur de la tendința mea de a lăcrima, am ochii destul de sensibili.

 1. Vad aceasta mascara peste tot 😀
  Am impresia ca acum o saptamana chiar era la reducere in DM, insa mai am vreo 3 mascara deschise si-am zis c-o iau data viitoare 🙂
  Imi place periuta; seamana cu o banana :)))

 2. Hmm, ce gene lungi ai! Imi place periuta usor curbata. Chiar o voi testa saptamana viitoare, intotdeauna am avut o sensibilitate pentru Maybelline, fara sa stiu de ce. Pur si simplu ma atrag produsele lor.

  • Este un brand renumit pentru mascara, cred că de-asta ai o afinitate pentru Maybelline 🙂 Şi inovează destul de mult în zonă. Mascara mea preferată de la ei este The Mega Plush Volume. Pur şi simplu ador periuţa flexibilă şi textura aerată!

 3. Eram putin in dubii in ceea ce priveste periuta. Insa dupa ce am citit articolul, ma gandesc sa il cumpar. Mai ales ca trebuie sa imi refac „supply” -ul de mascara .

  • Poți să vezi periuța la rafturile magazinelor cosmetice. Vezi dacă ți se potrivește înainte să îl cumperi. Mie îmi plac periuțele mai mari, însă asta nu înseamnă că se potrivește tuturor 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.