Review: Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara

10
3020

Lucrurile nu au ieșit tot timpul așa cum mi-am dorit în ultimele luni, de-asta și articolele și rubricile care întrucâtva deveniseră permanente pe blog au avut și ele de suferit. Să sperăm că după săptămâna aceasta review-ul de mascara de luni nu mai intră în pauză și voi reuși să vă arăt ce rimeluri am mai folosit în ultimele luni. Voi relua seria cu Max Factor Masterpiece Glamour Extensions, o mascara pe care v-o anunțam în luna aprilie, AICI.

Promite să ofere volum, alungire și efect de intensificare a genelor, cu o periuță creată în echilibru cu formula produsului. Peria suplă are o formă întrucâtva diferită de cea clasică, dar nu merge foarte departe de ceea ce ne-am obișnuit să găsim într-un tub de mascara. Față de multe alte rimeluri, peria lui Masterpiece Glamour Extensions se lățește spre vârf, nu la bază, iar faptul că este subțire asigură plasarea unei cantități mai mari de produs pe gene. 

Periuta Max Factor Glamour Extensions Mascara

Ca și formulă, pe periuță pare cremoasă, însă la aplicare mie mi se pare că se comportă mai degrabă ca un fluid. Și nu pot să zic că nu-mi place aspectul ăsta. Încarcă genele mai mult de la primul strat față de alte mascara, aș spune eu, însă puteți vedea mai jos, în poze, cum arată aplicat în două straturi. (Dacă vă rog frumos de tot ignorați sprâncenele care arată ca sârma ghimpată?)

Max Factor Glamour Extensions - before - after 1

Max Factor Glamour Extensions - before - after 2

Max Factor Glamour Extensions - before - after 3

În ultimele luni și genele mele par să fi fost afectate de stres. Nu știu cum și de ce, însă mi se par mult mai firave, mai scurte și mai puțin dese decât până acum. În plus, sensibilitatea pe care o știam deja a ajuns la un alt nivel, lăcrimez mult mai mult și fac și rimelurile pentru care până mai de curând băgam mâna în foc că nu-mi curg să se întindă dizgrațios sub linia de jos a genelor, în colțul extern. Așa că dacă mă vedeți cu firicele de mascara sub ochi, să știți că nu este vina produsului…ci a mea.

Dar să revenim la Glamour Extensions de la Max Factor. Oferă volum chiar decent, curbare foarte bună. Nu aș spune că pe partea de alungire stă absolut fantastic, însă ca și intensitate a culorii stă absolut excelent. Și este printre puținele mascara care nu îmi curg în primele două ore de la aplicare. Tocmai de aceea, pe căldurile astea care mă termină fizic (și pe alocuri și psihic) a fost mascara pe care am ales-o necondiționat.

Periuța din silicon separă binișor genele, însă există posibilitatea de supraîncărcare. Aș fi reușit să separ și să ridic genele din colțul ochiului mai bine cu o periuță mai subțire la vârf, cred eu, însă nu mă pot plânge neapărat de aplicare dificilă.

Per total, Max Factor mi-a demonstrat încă o dată că face rimeluri excelente, cu care mă înțeleg foarte bine chiar și în perioade dificile. Prețul recomandat este de 63 lei, îl găsiți deja în magazine (de ceva luni) și un singur minus aș găsi ambalajului – scrisul și decorul auriu sunt ușor de zgâriat și de îndepărtat, lucru care se poate vedea și în fotografiile cu produsul. Și credeți-mă că tot ce am făcut a fost să-l țin în portfard, alături de câteva produse pe care le am cu mine pentru zilele când nu reușesc să plec cu minimul de machiaj de-acasă.

Voi l-ați încercat? Cum vă descurcați cu peiuța mai lată la vârf?

10 COMENTARII

  1. Nu l-am incercat, dar am observat ca toata lumea il place 🙂
    In prezent caut o mascara pentru volum; acest tip de periuta nu cred ca m ar avantaja 😀

  2. L-am desfacut si eu acum o luna si a fost mare dragoste intre noi! Mi-a placut ca alungeste genele mele mici si le confera volum. Legat de latimea periutei, nici eu nu i-am gasit rezolvare, dar vin si retusez cu o periuta din seturile de aplicatoare de unica folosinta si separ genele din colt.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.