Review: Flormar Triple Action Mascara 3 in 1

13
4182

Sper că săptămâna voastră a început mult mai bine și frumos față de a mea. Mie îmi vine să caut butonul de „Reset” deja, și este deja luni. V-am pregătit un review ceva mai lung, pentru că mascara despre care vă vorbesc astăzi are 3 faze de așezare a periuței. Adică avem 3 seturi de poze înainte/după.

Triple Action Mascara face parte din colecția Bohemian Dream, ale cărei swatch-uri le-ați putut vedea AICI acum ceva vreme. Mi-a plăcut destul de mult colecția asta și o găsiți la rafturi încă, dacă nu ați cercetat-o în amănunt. Texturile fardurilor de pleoape și a celor de obraz sunt cel puțin interesante. Să nu mai spun de rujurile lichide.

Dar să revenim la mascara. Periuța are un „buton” în capătul capacului, putând fi selectată una dintre cele 3 variante – Lenghten, Curl sau Volume. Periuța este siliconică, cu peri mici și deși, iar la răsucire își schimbă forma. Veți putea vedea exact despre ce vorbesc în pozele de la faza 2 și 3.

Prima opțiune, periuța simplă, nerăsucită, este pentru alungire. Și face treabă foarte bună nu doar în privința asta, aș zice eu.

Flormar Triple Action Mascara 3 in 1 - periuta faza 1

O periuță simplă, dar care se achită foarte bine de misiunea de alungire a genelor. Poze înainte și după mai jos, în două straturi, ca de obicei.

Flormar Triple Action Mascara Before - After 1 - faza 1

Flormar Triple Action Mascara Before - After 2- faza 1

Flormar Triple Action Mascara Before - After 3 - faza 1

Opțiunea doi promite curbare. Prin răsucirea butonului din capătul rimelului se obține o formă pe care cu siguranță ați mai îtâlnit-o și la alte mascara, ușor mai groasă către vârf.

Flormar Triple Action Mascara 3 in 1 - periuta faza 2

Vedeți mai jos cum arată înainte și după genele mele.

Flormar Triple Action Mascara Before - After 1 - faza 2

Flormar Triple Action Mascara Before - After 2 - faza 2

Flormar Triple Action Mascara Before - After 3 - faza 2

Diferențele față de faza 1 nu sunt notabile în materie de curbare, însă există o foarte ușoară arcurire în plus.

Faza 3, ultima, promite volum. Periuța este răsucită la maxim, devenind și mult mai scurtă, dar și mai lată.

Flormar Triple Action Mascara 3 in 1 - periuta faza 3

Și puteți vedea mai jos cum arată genele înainte și după.

Flormar Triple Action Mascara Before - After 1 - faza 3

Flormar Triple Action Mascara Before - After 2- faza 3

Flormar Triple Action Mascara Before - After 3 - faza 3

Personal, fazele 1 și 3 mi se par cele mai interesante. În primul rând nu mă așteptam de la o periuță simplă la alungire, curbare și ceva volum. Suficient pentru a evidenția privirea. Faza 3 aș spune că duce lucrurile atât de departe se poate, oferind câte ceva din tot ce-și dorește o femeie, alungire, curbare și volum. Niciuna dintre ele la extreme, în sensul că nu este un efect wow în toate cele 3 direcții, însă pozele înainte și după cred că arată destul de bine schimbarea.

Ca și periuță, pot spune că Triple Action de la Flormar este interesantă, oferind un 3 în 1 destul de util pentru orice tip de ochi, fie mai mic, fie mai mare, cu gene drepte sau curbate. Textura rimelului este una potrivită, nici foarte fluid, dar nici extrem de cremos, iar pigmentația este foarte bună.

Ca orice periuță cu peri subțiri din silicon (cel puțin în cazul meu), poate murdări ușor linia pleoapelor, imediat deasupra genelor, dacă nu se manevrează cu atenție. Nu se usucă chiar repede după aplicare și al doilea strat se poate aplica și „lucra” până la obținerea efectului dorit. Ce-am observat însă este că periuța se supraîncarcă atunci când butonul de răsucire se acționează cât timp peria este încă în tub, iar când periuța este scoasă dreaptă (faza 1, de alungire) și apoi răsucită încărcarea periei este optimă.

Per total, aș zice că Triple Action Mascara de la Flormar este un rimel reușit și chiar vă recomand să-l încercați. Este posibil ca un feedback pozitiv al clientelor să-l aducă permanent pe rafturile magazinelor, însă în lipsa unei astfel de informații, acest produs este în ediție limitată. Deci, dacă îl vreți…mergeți cât mai repede în magazine. Costă 66 de lei.

Pe genele mele nu oferă rezistență diferită de a altor mascara de tip drugstore (în sensul că da, pe colțul extern pică din cauza frecării între gene și a lăcrimării), însă dacă nu este primul review pentru mascara pe care îl cițiți pe blog știți deja că am problema asta chiar și cu unele mascara waterproof. Ochii mei sunt pur și simplu răutăcioși 🙂

Voi ce mascara interesantă ați mai încercat în ultima perioadă?

13 COMENTARII

  1. Cred că foarte multă lume îl va cumpăra şi doar datorită conceptului, însă din poze pare un rimel bun. Ambalajul produselor din colecţia asta e atât de vesel, parcă te binedispune instant. <3

  2. Suuper! Chiar se observa diferentele. Din pacate nu mai avem Flormar la Craiova si nu inteleg de ce…in schimb se va deschide Sephora ( stii ca ma tot plangeam ca noi nu avem). 😀

  3. Wow…chiar arata super genele tale !!! am testat si eu fardurile de ochi, bb- creamul si rujul de la flormar…dar nu m-am gandit ca au si asa super mascara. Foarte interesant 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.