Review: Avon Big & False Lash Mascara

12
5136

Dacă ați aflat, am decis să dau curs provocării Avon săptămâna trecută. Pe scurt, am făcut un foarte scurt video, de doar 10 secunde în care am arătat cum se poate obține efect de gene false doar cu mascara. Și nu cu orice mascara, ci cu Big&False Lash de la Avon. Iar dacă vreuna dintre voi #AcceptaProvocareaAvon și se află printre primii 50 de participanți va câștiga un set de machiaj Avon. Detalii găsiți AICI.

Dar 10 secunde și camera unui telefon poate nu v-au arătat exact ce poate face noua mascara. Deci cel mai bine hai să vorbim despre ea astăzi printr-un review. Periuța are formă de migdală, iar perii acoperă fiecare geană, oferind un aspect ca de gene false. Fiecare flacon de mascara conține 1000 de fibre de dimensiuni variabile, pentru a oferi volum genelor. Și asta fără să încarce sau să se întindă. 

Periuta Mascara Big False Lashes Avon

Mie periuța îmi place destul de mult. Mare, plină, cu un vârf subțiat, poate fi folosită atât pentru volum, dar și pentru mici retușuri în colțurile externe ale ochilor. O puteți vedea în amănunt mai sus.

Formula este cremoasă, iar pentru acest tip de perie mi se pare cea mai potrivită. Textura mai densă, cu fibre, împreună cu peria rotundă și mare lucrează în tandem pentru a oferi volum genelor, dar reușește să ofere și curbare, fără să se piardă prea mult din definirea naturală.

De fapt, cred că cel mai bine puteți vedea mai jos efectul. Nu e chiar obținut în 10 secunde, ci un pic mai mult, pentru că am folosit vârful periuței pentru a ridica mai mult genele din colțul extern.

Avon Big - False Lashes Mascara - Before After 1

Avon Big - False Lashes Mascara - Before After 2

Avon Big - False Lashes Mascara - Before After 3

Încă o dată realizez faptul că în oglindă și în fața aparatului foto lucrurile se văd destul de diferit. Parcă în fotografii nu arată la fel de impresionant. Însă trecerea de la gene libere la gene cu mascara este destul de evidentă.

Îmi place destul de mult formula Big&False Lash, mi se pare potrivită pentru volum, suficient de pigmentată și chiar rezistentă. Iar când spun asta, presupun că știți că fac orice mascara să pice sub colțul extern, din cauza felului în care îmi sunt așezate genele și a faptului că lăcrimez des.

Eu zic că este cazul să acceptați și voi provocarea Avon, pe Big&False Lash îl găsiţi pe avon.ro. Și să urați bun venit Roxanei, ce și-a anunțat cu acest nou produs intrarea în echipa Avon.

Ei, ce spuneți, acceptați provocarea? Astăzi și Raluca a zis DA! provocării Avon.

12 COMENTARII

  1. Eu l-am avut pe fratele lui, ca sa spun asa, adica pe cel cu periuta curbata, si sa-ti spun sincer, nu m-a dat pe spate; Miss Sporty (Plump up Booster furious volume) e cu mult in fata lui la pretul de maxim 13 lei. 😀

  2. ai foarte mare dreptate ca sa fii obsedata de informatie

    intr-adevar daca stii mai multe date poti lua o decizie mai relevanta

    imi place si gasesc foarte util ca ai facut overview-ul cu note pe elemente de interes 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.