Review: Artdeco All inOne Mascara

1
1984

Am prin cutiuțele cu produse ce așteaptă să le dau atenție și câteva mini-mascara. Și de data aceasta mi-a atras atenția o mascara de la Artdeco. Nu am folosit prea multe produse Artdeco de-a lungul anilor, deși brandul îmi atrăsese atenția la un moment dat, fiind sora mai mare a lui BeYu.

All in One promite stilizarea perfectă a genelor, cu maximul de volum, alungire vizibilă și curbare excelentă.  Periuța este concepută de așa natură încât să ofere separare și volum la aceeași aplicare. Ceara carnauba din formulă hrănește genele și le menține flexibilitatea. Mascara Artdeco este testată dermatologic și este potrivită și pentru ochii sensibili, inclusiv pentru purtătoarele de lentile de contact.

Acum să vedem și cum se comportă. Nu sunt mare fană a mini-produselor când vine vorba de mascara pentru că în general periuța este scurtă și se mânuiește ceva mai greu. Cel puțin la periuțele mai groase. Periuța de la All in One însă este destul de slim față de cele cu care am ajuns să mă obișnuiesc, genul care spun eu că s-ar potrivi și genelor ceva mai scurte sau drepte.

Formula este cremoasă, potrivită pentru o formulă ce promite volum. Iar forma periuței este într-adevăr creată pentru alungire și definire. Încă de la prima aplicare am observat cum genele se curbează frumos și rămân totuși definite, deși oferă volum  bun. Iar genele reușesc să rămână cumva mătăsoase. Mă așteptam cumva, văzând cremozitatea formule, ca periuța să nu alunece chiar așa de ușor pe gene. Ceara carnauba își face însă simțit efectul, iar genele sunt îmbrăcate foarte ușor de la primul strat, iar al doilea strat vine în completare fără să încarce. Aș îndrăzni să spun că merg aplicate straturi succesive până la obținerea efectului de volum dorit.

În fotografii am aplicat 3 straturi (al treilea după câteva minute), pentru că am fost pur și simplu curioasă cum vor arăta genele în cazul acesta. Poze înainte/după, așa cum v-am obișnuit.

Artdeco All in One mascara - Before-After

Artdeco All in One mascara - Before-After 2

Artdeco All in One mascara - Before-After 3

Îmi place formula, pentru că este cremoasă, dar nu uscată. Aș spune totuși că două straturi sunt suficiente. Nu îl văd ca pe un rimel wow, însă pentru zi de zi este foarte bun, oferind și volum, dar și curbare și alungire suficientă, de un negru destul de pigmentat. Îmi place că genele rămân ușor flexibile. Alunecând atât de ușor pe gene se poate să ajungă și pe pleoape din greșeală, însă se corectează ușor cu un bețișor cu bumbac.

Ca rezistență pot să spun că m-a impresionat, pentru că la primele purtări nu am avut deloc parte de veșnica întindere la colțul ochilor (mi se întâmplă aproape cu orice mascara, cele high end mult mai puțin). Și primește o altă bilă albă din partea mea pentru că nu mi-am simțit nici pleoapele grele după câteva ore, nici nu au început să mă usture ochii după o zi de purtare. La fel, mi se mai întâmplă, pentru că am ochii foarte sensibili.

De găsit îl găsiți în Douglas în varianta full size (10ml), însă mai mult decât un preț aproximativ (100 de lei) nu pot să vă ofer în acest moment.

Mi-ar plăcea să-mi spuneți ce produse Artdeco ați folosit sau folosiți voi. Nu de-alta, dar să văd ce mai pun pe lista de cumpărături pe viitor.

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.