Miercurea parfumată: Mad Potion – Katy Perry

7
1669

Nu mai țin minte exact când am primit Mad Potion,ultimul parfum lansat de Katy Perry, dar știu că eram încă foarte curioasă în privința lui. Nu reușisem încă să ajung să-l încerc în magazine, iar descrierea, numele, tot m-a făcut să cred că este vorba de un parfum dulce, ușor întunecat.

Probabil combinația vanilie-mosc m-a făcut să mă gândesc la asta. Și pe absolut fiecare treaptă a piramidei olfactive se află un tip de vanilie și unul de mosc. Se deschide cu orhidee vanilată, bujor și mosc de măr, ca inima aromată să includă un amestec de vanilie Bourbon, petale de iasomie și din nou mosc. Finalul este un mix oriental, de vanilie, ambră și mosc. Desigur că eram mai mult decât dornică să-l încerc, mai ales că toamna și iarna mi se par anotimpurile ideale pentru parfumuri intens vanilate și moscate.

La prima pulverizare a părut chiar interesant, însă eu simt cap-coadă doar vanilie. Foarte puțin mosc, fără nicio notă florală, dar cu vanilie Bourbon din abundență. Îmi place mult vanilia în parfumuri, am mai spus-o, moscul se află printre notele mele preferate de final, mi se pare că dă profunzime, însă Mad Potion pentru mine este plat. Nu e rău, nu pot spune că-mi displace și l-am purtat multe zile la rând, ca pe un parfum de zi ușor, neinvaziv, însă de la Katy Perry îmi doream mai mult.

Mad Potion Katy Perry

Voiam ceva ușor mai întunecat, mai misterios. Mi se pare că mixul acesta de vanilie este destul de ușor de găsit și în alte produse, mai ales în cremele de corp și aș fi vrut să simt mai mult din personalitatea explozivă a lui Katy. Killer Queen, spre exemplu, mi s-a părut a fi mult mai incisiv și impunător, cam așa cum o și văd pe Katy Perry.

Ca și rezistență, deși vorbim despre o apă de parfum, nu mi se pare că stă excelent. Rămâne o notă vagă, vanilată, pe haine și pe piele, la final de zi, însă pentru o poțiune cu potențial „periculos” mi se pare mult prea cuminte. Este un parfum pe care l-aș vedea mai degrabă pe masa de toaletă a unei adolescente care încă descoperă ce-i place și ce nu când vine vorba de parfumuri și are tendința, încă, să exagereze cu pulverizarea. Cu Mad Potion mi se pare greu să pulverizezi prea mult. Mi-e nu-mi displace, însă nici nu m-a făcut să mă îndrăgostesc, nici măcar temporar.

Sticluta Katy Perry Mad Potion

Sticluța este simpatică, însă intră tot în zona adolescentină, după părerea mea. În videoclipul promo se face trimitere la The Mad Hatter din Alice în Țara Minunilor, însă pe mine sticluța mă face să mă gândesc mai degrabă la The Cheshire Cat, probabil datorită culorii (mov) și a dungilor de pe gâtul sticluței.

Apa de parfum Katy Perry este disponibilă în parfumerii din luna septembrie, în variante de 30, 50 și 100ml ( 90, 124 și 172 lei), dar și ca deodorant natural spray (29 lei).

Sunt tare curioasă dacă voi ați încercat deja ultimul parfum Katy Perry și cum vi s-a părut. Aveți un alt parfum Katy Perry preferat?

7 COMENTARII

  1. nu l-am testat :))) dar cine oare putea mai bine sa puna pe piata o potiune nebuna . nebuna ..nebuna….decat ea??? o iubesc pentru exuberanta , nebunia frumoasa . pentru parul roz, verde , albastru…dar mai ales pentru vocea-i superba !!! 😀

  2. Descrierea ta mi-a starnit interesul, insa, sa-ti spun sincer, design ul sticlutei nu; daca l-as fi vazut pe raftul unei parfumerii, n-as fi intins mana dupa el 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.