Review si swatch : 100% Pure Cosmetics – Ruj Strawberry

5
1700

Când am plecat la Cluj, la Cupa Bloggerilor la fotbal, am decis să nu iau prea multe produse cosmetice cu mine. Cum printre produsele noi pe care le aveam se număra și rujul 100% Pure Cosmetics, în nuanta Strawberry, acesta a fost rujul pe care l-am luat cu mine. Fiind o nuantă drăguță de roz, am considerat că va fi perfect pentru tipul de machiaj pe care voiam să îl adopt, cât mai natural.

Produsele 100% Pure Cosmetics se găsesc în magazinul online Efis, care comercializează produse cosmetice naturale.

Rujul 100% Pure Cosmetics este natural, având o formulă ce conține pigmenţi de fructe şi bază hidratantă din unt de avocado şi cacao. Conține vitamine și antioxidanți.

Este primul ruj 100% natural pe care îl dețin, așa că nu știam exact la ce să mă aștept. În primul rând, nu mă așteptam ca pigmentația, obținută din fructe, să fie atât de bună. Acoperă foarte bine buzele, iar culoare este intensă și cu un luciu aparte. Textura este aproape cremoasă, batonul de ruj nu este rigid, ci alunecă ușor pe suprafața buzelor.

Ca și rezistență, nu se diferențiază prea mult de majoritatea rujurilor pe care le am. Obțin 2-3 ore de culoare intensă, dacă nu mănânc. Este îndeajuns de hidratant pentru vremea rece și nu usucă deloc buzele. Nu este tocmai rezistent la transfer, așa că veți lăsa urme pe pahare, dacă nu alegeți să folosiți un șervețel, înainte de a bea.

Nuanța Strawberry este foarte plăcută și veselă, și după cum se poate vedea, are un luciu apropiat de al unui gloss. Mie îmi place mult și ambalajul, din metal argintiu, cu desene florale, fiind extrem de elegant.

Dacă sunteți cumva îngrijorate de plumbul care se găsește în majoritatea rujurilor de pe piață, vă recomand să încercați rujurile naturale 100% Pure Cosmetics. Costă ceva mai mult decât un ruj obișnuit – 65 de lei, însă nu trebuie să vă faceți griji asupra ingredientelor, care sunt 100% naturale.

Ați încercat până acum produsele naturale pentru machiaj? Ați folosi un ruj 100% natural, în locul unuia obișnuit?

5 COMENTARII

  1. […] Ca și prezentare, apa se află într-o sticlă cu capac metalic, cu o etichetă simplă, așa cum le stă bine produselor bio. Mirosul este extrem de proaspăt și puțin mentolat, te revigorează imediat ce deschizi sticluța. Mi-a plăcut mult că atunci când am primit coletul, produsele au fost bine securizate în interior. Am primit de la EFIS și un ruj de buze cu pigmenți minerali, despre care am scris aici. […]

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.