Review: Wella Professionals Refresh – șampon revitalizant

4
4812

Mai am doar câteva aplicări din acest șampon și sper să nu-i duc lipsa, mă așteaptă și alte șampoane să le iau „în teste”, dar acesta chiar a avut efecte pe care nu le bănuiam, citind doar eticheta.

Șamponul Refresh, așa cum denotă și denumirea, promite o revitalizare a scalpului, lăsând între timp și părul mai plin de vitalitate. Conține extract de șampanie și sigur vă va „îmbăta” părul în prospețime, dacă decideți să-l încercați.

Eu l-am folosit în lunile de vară, dar nu i-am fost fidelă până la capăt. L-am înșelat și cu alte șampoane, după prima lună de folosire exclusivă. Pentru că da, m-a ținut mai mult de o lună, deși mi-am spălat părul la 2-3 zile. Nu am nici vreun păr des, dar fiind un produs profesional, nu este necesară o cantitate mare la fiecare spălare.

Ambalajul parcă este creat să fie mai ergonomic decât o sticlă obișnuită de șampon, textura este destul de densă, nu se scurge printre degete când este scos șamponul din flacon, iar mirosul este proaspăt, de intensitate medie pentru un șampon, aș spune eu. Față de multe șampoane, care au un căpăcel ce trebuie deschis ( și mai pocnește câte o unghie, dacă este capacul prea tare), Refresh se deschide prin apăsare pe capătul superior, dezvăluind orificiul de curgere.

Ce mi-a plăcut foarte mult să observ este că în afară de faptul că îmi curăță frumos părul și nu-l lasă încurcat înainte de aplicarea măștii sau a balsamului, chiar am observat că mi-a căzut mult mai puțin păr în perioada în care l-am folosit intens. După ce am încercat și alte șampoane, parcă vara a devenit ceva mai aprigă cu părul meu și l-a uscat mai mult decât înainte.

Produsele Wella profesionale pe care le folosisem până la el nu pot să spun că m-au super-impresionat. Au fost în mod cert mai bune decât cele din supermarket, dar efectele nu au fost wow. Chiar mă bucur că am avut ocazia să încerc șamponul ăsta și atunci când voi termina din produsele pentru păr pe care le am deja m-aș reîntoarce cu bucurie la el.

Lista de ingrediente (într-o anumită măsură) este mai jos. Ambalajul rotund s-a lăsat greu fotografiat corespunzător.

Rezumat Șampon Refresh de la Wella Professionals

Prezentare :  Flacon de plastic, 250 ml

Textură : densă pentru un șampon

Miros :  proaspăt, de intensitate medie

Adresabilitate : toate tipurile de păr

Termen de valabilitate : 12  luni de la deschidere

Preț:  ~40 de lei, în saloane sau online la Carespot.

În ultima perioadă Carespot a avut multe oferte tentante pentru diferite branduri și aduc din ce în ce mai multe produse și branduri tentante. Dacă a mai folosit cineva șamponul, chiar sunt curioasă dacă a observat efectul de întărire al firului de păr.

4 COMENTARII

  1. Nu am folosit decat un fixativ de la aceasta firma, insa tot fixativelor de la L’Oreal le raman fidela. Review-ul este interesant. La unele sampoane carora le faci review-uri mai mentionezi „parca nu imi mai cade parul asa mult”. Fraza asta ma convinge sa le cumpar, insa imi amintesc mereu ca nu functioneaza nimic la mine la capitolul asta. Ti-am ascultat sfaturile si am incercat sa am un stil de viata cat mai sanatos si relaxat, poate vad imbunatatiri si in privnta asta cu timpul. 😀

    • Nu am cum să măsor exact cât păr îmi cade la fiecare spălare, de-asta mă bazez mai mult pe factorul vizual.
      Sunt unele șampoane care au și efectul ăsta la mine, dar e posibil ca pe alte persoane să nu aibă același efect. Ia în calcul și faptul că părul lung va părea mereu că pierde mai multe fire, din cauza lungimii. Mult spor cu un stil de viață cât mai sănătos, sper să dea rezultate cât mai repede 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.