REVIEW: CelluBlue – ventuză pentru masaj anticelulitic

10
10407

Există oare vreun moment mai potrivit decât altul să vorbim despre celulită? Știu că majoritatea femeilor încep să se gândească la remedierea problemei în sezonul cald, când purtarea costumului de baie devine inevitabilă, însă de ce nu începem sau continuăm lupta în orice moment?

Tipul meu de celulită este unul destul de… hai să-i spunem blând. Normal că am și eu depuneri de grăsime, localizate mai ales pe coapse, însă reacționează destul de bine la masaj și tonifiere. Am încercat de-a lungul timpului tot felul de creme, iar cele mai eficiente au fost cele cu efect de încălzire. Însă, deși celulita „se topea”, pielea mea nu reacționa tocmai bine. Subțire și cu capilarele la suprafață, am realizat ceva mai târziu că efectul de încălzire provoacă spargerea capilarelor și că am o problemă. Așa că am rămas la creme și uleiuri pentru fermitate și tonifiere, plus masaj. Masajul mi s-a părut întotdeauna una dintre armele cele mai la îndemână împotriva celulitei.

De ceva mai mult de o lună mi s-a povestit despre CelluBlue și am rămas puțin intrigată. Este o ventuză care ajută în lupta cu celulita prin imitarea gestului de masaj anticelulitic prin palpare-rulare. Funcționează pe bază de sucțiune și stimulează sistemul limfatic, ajutând la eliminarea lichidelor asociate cu formarea celulitei. Stimulează eliminarea țesutului adipos și optimizează circulația. Se recomandă utilizarea cu un ulei de masaj sau anticelulitic, nu cu o cremă, pentru a aluneca mai ușor pe piele.

CelluBlu - ventuza anticelulita

Care au fost temerile mele înainte de a încerca pentru prima dată CelluBlue: să nu am aceeași problemă, cu spargerea capilarelor. Deși nu am reacționat niciodată urât la masajul anticelulitic, pentru că nu am încercat niciodată o astfel de ventuză, cea mai mare temere a mea a fost să nu fie cumva prea dură pentru pielea mea sensibilă. Dar nu a fost cazul.

CelluBlue este confecționat din silicon medical, astfel că nu cauzează alergii și este în același timp și rezistent în timp. Se curăță ușor, cu apă și săpun, după fiecare utilizare. Nu este foarte moale, dar nici prea dur, cât să permită apăsarea cu o singură mână, fără să fie prea dificil.

Utilizarea este foarte simplă. Se presează ventuza, se plasează capătul deschis peste zona ce urmează să fie masată și se eliberează, astfel încât pielea să fie „prinsă” în interiorul ventuzei. Apoi ventuza se trage pe piele, astfel încât să fie efectuat masajul anticelulitic. Uleiurile ajută mult la alunecarea pe piele, tocmai de aceea se recomandă utilizarea lor și nu a cremelor. Pe o piele uscată sau nesuficient lubrifiată masajul va deveni dureros. Mi s-a întâmplat să nu-mi dau seama că uleiul a fost deja absorbit sau să aplic o cantitate prea mică și deși nu se compară chiar cu o ciupitură, este o senzație pe care nu vă recomand totuși să o experimentez.

CelluBlu - ventuza silicon medical hipoalergenic

De reținut faptul că sunt genul care se învinețește repede atunci când se lovește și cu CelluBlue nu am avut incidente neplăcute, din punctul ăsta de vedere. Chiar dacă am presat prea mult ventuza,deci am „absorbit” ceva mai multă piele în interiorul său, nu mi-am învinețit coapsele sau fesele. Dar dacă am încercat folosirea cu o cremă care întrucâtva matifiază pielea (dacă ați folosit diferite tipuri de creme anticelulitice știți despre ce vorbesc), atunci nu alunecă pe piele și masajul este îngreunat. Da, a trebuit să încerc și cu o cremă, să înțeleg de ce se recomandă folosirea unui ulei.

CelluBlue vine într-un săculeț care îl face ușor de transportat oriunde, așa că nu este nevoie să se întrerupă tratamentul, o dată ce a fost început. De când am primit ventuza mea, am folosit-o zilnic în primele două săptămâni, apoi…lipsa timpului și oboseala și-au cam spus cuvântul și am început să am ceva pauze între masaje.

Notă: Pielea se înroșește în momentul în care este trasă în interiorul ventuzei. Înroșirea durează însă foarte puțin, de ordinul zecilor de secunde, pielea revenind la forma și culoarea inițială. Pe mână (și fără ulei) se poate vedea cum este atrasă pielea în interiorul ventuzei și faptul că se înroșește. Nu doare, parol!

CelluBlu - cum functioneaza - suctiune

Însă am văzut efecte, chiar de la primele utilizări și sunt convinsă că este eficient și în cazul unei celulite ceva mai încăpățânate. Dar în timp, cu perseverență. Pielea devine mai fermă și mai tonifiată după masaj, chiar dacă am folosit un ulei de corp normal, nu unul anticelulitic. Și aspectul pielii s-a îmbunătățit vizibil, denivelările cauzate de depunerile de grăsime s-au atenuat. Am alternat capsulele Collistar cu cafeină și escină cu uleiul de argan de la Longevita, cât să mă bucur și de hidratare, nu numai de tratarea celulitei.  Au fost unele zile în care pielea mi-a rămas ușor înroșită timp de câteva minute, însă chiar nu mă pot plânge de agresivitate asupra pielii. Nu de-alta, dar au fost momentele când știam că trebuie să fac asta, pentru că mă angajasem într-un tratament, până la urmă, însă răbdarea mea cu mine nu a fost tocmai la cele mai înalte cote. Asta înseamnă am am devenit mai rapidă și puțin mai agresivă în mișcări.

Cert este că și așa, pe grabă, nu mi-am cauzat singură probleme cu CelluBlue și mi se pare o soluție foarte bună pentru ameliorarea aspectului de coajă de portocală, dar acasă, nu cu tratamente costisitoare la salon. Desigur că eficiența masajului prin sucțiune și rulare este sporită față de masajul cu mâinile. În plus, să-mi spună cineva că nu obosește folosind mâinile pentru un masaj anticelulitic ceva mai ferm.

În concluzie, CelluBlue mi se pare o soluție foarte bună pentru a lupta cu celulita, fără să fie neapărat nevoie de produse de tratament anticelulitic. Poate fi folosit orice ulei de masaj. Prețul unei ventuze este de 18,9 euro și poate fi comandată de AICI.

Am însă o ofertă excelentă pentru voi, dacă vreți să o încercați – o reducere de 40%. Mai exact, în loc de 19+3 euro transport, veți plăti doar 15 euro, cu transport asigurat. Codul este activ, așa cum v-am anunțat și pe pagina de Facebook. Utilizați la checkout codul BEAUTYBYJULES. 

Produsele sunt livrate din Franța și durează aproximativ 10 zile să ajungă. Ajung la oficiul poștal de care aparțineți, deci trebuie să verificați cutia poștală pentru aviz. Nu se plătesc taxe de import sau TVA, fiind trimise din Uniunea Europeană.

De reținut și faptul că oferta este valabilă doar până la 30 ianuarie 2015.

Voi când acționați asupra celulitei? Tot timpul anului sau doar în perioadele când purtați haine care lasă zonele afectate la vedere? Cât de important vi se pare masajul atunci când vorbim de tratarea aspectului de coajă de portocală?

10 COMENTARII

  1. Iubesc masajul in general,dar legat de prob asta,zic ca nu am nevoie…insa ma bucur sa aflu ca exista solutii si pt ” chestiunea” asta care streseaza multe femei.

  2. Va multumesc , din pacate nu am nici un card sa se potriveasca …..:(( si nu au la dispozitie plata la livrare , va multumesc f mult pt raspuns

    • Magazinele cu livrare internațională nu au opțiunea de plată la livrare. Opțiunea asta se oferă doar local 🙁 Poate ai o prietenă sau o colegă care te poate ajuta cu un card..

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.