Thrift and Vintage Boutique – Targ caritabil de Moș Nicolae

2
3124

Mâine, 6 decembrie, chiar de Moș Nicolae, are loc „Thrift and Vintage Boutique” la Inspayer, pe strada Batiștei nr. 24A, începând cu ora 11.00.

Este un târg caritabil și un eveniment de strângere de fonduri pentru susținerea victimelor violenței domestice. Sunt puse în vânzare obiecte noi, thrift sau vintage donate de către oameni care vor să ajute. Este o ocazie excelentă să cumpărați la prețuri mai mici cadouri de Crăciun și să îi ajutați și pe cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Veți găsi haine și încălțăminte, cosmetice, bijuterii, jucării și mici obiecte de decor. Nu lipsesc nici bijuteriile Touched Collection, lucrate manual de către voluntari și traineri cu experiență, care ajută mamele singure aflate în situații grele să se suțină financiar, prin oferirea unui program de muncă flexibil. Vă reamintesc faptul că aceste bijuterii sunt confecționate din materiale ca argint, cupru și chiar placate cu aur, cu pietre prețioase și cristale Swarovski. Iar fondurile strânse din vânzarea acestor bijuterii ajută mamele să-și păstreze aproape copiii, oferindu-le alternative de susținere financiară. 

Thrift and Vintage Boutique - 6 decembrie

Treceți pe la târg nu numai să faceți shopping, dar și să vă răsfățați cu prăjituri homemade, pe loc sau de luat acasă, la pachet.

Această ediție este sprijinită și de o serie de bloggeri români printr-un altfel de „shop my closet”. Veți intra în dulapurile Danei Rogoz, de exemplu, dar veți putea alege și produse de pe rafturile mele cu produse cosmetice.

Așa că după ce trece Moș Nicolae pe la voi sâmbătă dimineață faceți și voi o bucurie celor pe care soarta nu i-a răsfățat și alăturați-vă echipei de îngeri păzitori care are grijă să le fie mai bine.

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.