Şi a fost Webstock 2015…

0
1084

Aşa cum am mai spus, anul acesta a fost pentru mine primul an de Webstock. O zi întreagă de conferinţe, seminarii şi informaţii noi şi un program ce anunţa o mulţime de lucruri interesante şi de activări pentru bloggeri.

Eu şi Iuliana plănuisem să mergem la Marriot încă de la prima oră, să ne înregistrăm. Pentru cei ajunşi până în ora 9:00, Vodafone anunţa o surpriză, un motiv în plus să fiu şi eu punctuală o dată în viaţă. În jur de ora 11:30 urma ca eu să plec să îmi iau copiii de la şcoală şi pe metereze să rămână doar Iuliana.

De ajuns acolo la prima oră am ajuns…noi şi alte câteva sute de bloggeri. Sala era atât de plină încât a fost necesar să se suplimenteze locurile. Au fost aduse scaune şi s-au mai format încă şase rânduri în spate de abia aveai pe unde să mai treci. Sala era pur şi simplu neîncăpătoare…şi era abia ora 9:00 dimineaţa.

BeFunky Collage

Conferinţa super interesantă. Seminariile se anunţau şi mai şi. Peste tot super standuri peste super standuri unde puteai face o tonă de chestii. Cred că este inutil să menţionez că am plecat la 11:30, să iau copiii de la şcoală, cu o maximă durere în suflet. Evident că am lasat copiii acasă şi m-am întors la Webstock. Nu era în plan, dar bine am făcut. Am urmărit două seminarii care mi-au plăcut foarte mult, Social Media Strategy şi Working with Brands, speakerii au fost geniali, şi am reuşit să o ascult pe Prinţesa Urbană, Ioana Macoveiciuc, de care îmi place foarte tare.

Una peste alta, anul ăsta la Webstock am reuşit să fac cele mai multe selfie-uri pe metru pătrat, erau chiar încurajate. La HP am făcut poze şi selfie cu coroniţe de flori, poze pe care mai apoi le-am primit imprimate cu noua lor jucărie, HP Ink Advantage, pe care o şi puteai câştiga prin tragere la sorţi dacă foloseai hashtag-ul #hpfest. Nu am câştigat dar m-am bucurat să particip.

Ne-am fotografiat cu Sherlock Holmes la standul Mc’Vitties şi am ales câte un hashtag care să ne reprezinte la standul BitDefender. Nu ştiu dacă pe voi vă miră că Iuliana a ales #măcomplic, dar pe mine deloc, deloc. O defineşte perfect 🙂

BeFunky Collage 2

Am socializat şi am cunoscut o mulţime de oameni noi. Nu ca ma plâng la partea de socializare, unde zic eu că o duc binişor (toată lumea îmi spune că vorbesc mult, deci este practic acelaşi lucru, nu?), dar chiar este un eveniment la care poţi discuta o grămadă de chestii cu o mulţime de lume…din care de obicei ies chestii mişto 🙂

După conferinţă, seminarii şi socializare, a urmat gala Webstock, unde cele mai bune proiectele înscrise în competiţie au fost premiate. Dacă sunteţi curioşi cine a câştigat anul ăsta la Webstock, mai jos aveţi câştigătorii.

Câştigătorii Webstock 2015

Publishing

Locul I: Grolsch Sound Experiment (Ursus Breweries & Kubis Interactive)

Utility

Locul I: eSKY.ro – Aplicaţie mobilă

Best use of photography

Locul I: Fotografii de citit (Andrei Purcarea & Andreea Mitran)

Best use of video

Locul I: Vocea Porcului Antrefrig (Hame Romania & Grafitti BBDO & GMP PR)

Corporate Blogs

Locul I: Blog Eurolines (Eurolines & Travel Communication)

Blogging Campaigns

Locul I: Heineken Open Your City (Heineken & Oxygen)

Facebook Applications

Locul I: 321 tu esti ambasadorul Aperol Spritz

Best Brands on Instagram

Locul I: @brutariilepaul (Paul Romania & Golin)

Mobile Applications

Locul I: MakeUp Genius App – Aplicatie mobila – Machiaj virtual cu modul de Buy now (L’Oreal Romania & Syscom Digital)

Innovations

Locul I: Grolsch Synthesizer (Ursus Breweries & Kubis Interactive)

Special Projects

Locul I: Frumusete inseamna tot ceea ce esti tu (Dove & Kubis Interactive)

INTEL ONLINE PERSONALITY OF THE YEAR

Mihai Țăranu – Zmenta.ro

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.