Pet Friendly – Prima platformă de servicii pentru animale de companie

12
2300

Puțini știu, pentru că nu sunt genul care să umple canalele de comunicare cu prea multe aspecte ale vieții mele personale, însă de 9 ani de zile mă bucur de prezența și prietenia unui animal de companie. Moira este răsfățata familiei, un bichon metis care a decis că vrea să crească un pic mai mult decât media.

De-a lungul timpului am vizitat mai multe cabinete veterinare, cele mai multe la recomandările prietenilor care au și ei animale de companie. Însă țin minte că au fost cazuri când aveam nevoie urgentă de o recomandare, iar atunci ne-a fost cel mai greu. Când a trebuit să plecăm și nu am avut cu cine să o lăsăm, ne-a fost mai greu să o luăm cu noi, dar am reușit cumva să ne dăm peste cap încât să facem lucrurile să funcționeze.  Moira este membru al familiei și se bucură de aceeași atenție când vine vorba de sănătate și răsfăț. Așa cum noi vrem să avem parte de confort, mâncare bună și posibilități de relaxare, ne dorim același lucru și pentru ea. Iar de curând s-a deschis Pet Friendly Hotels – prima platformă integrată de servicii utilitare pentru posesorii de animale de companie.

Aici se găsesc gratuit informații verificate (accentuez verificate!) despre serviciile de cazare, masă, asistență medicală, cosmetică veterinară, dresaj și pensiune, de care pot beneficia animalele de companie și iubitorii acestora din întreaga țară. Nu numai din București, ci de pe tot teritoriul României.

Pet Friendly Hotels este un proiect cu investiție privată și platforma este doar primul pas spre aducerea la normalitate a statutului pe care animalele de companie le au în România. Ne sunt prieteni la bine, ne sunt tovarăși la greu, sunt o responsabilitate și o bucurie.

dr. Bogdan Ivănescu - Initiator Pet Friendly.

”Pet Friendly s-a născut pentru  a acoperi o nevoie, o deficiență pe care am descoperit-o în România ca iubitor de câini, proprietar de câine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne și internaționale. De fiecare dată când intenționam să plec cu familia undeva, aici incluzând și câinele, pierdeam foarte mult timp căutând un hotel sau restaurant  în care puteam fi însoțit de un animal de companie. În majoritatea cazurilor, eram refuzați, situație cu care se confruntă majoritatea posesorilor de animale. Pet Friendly Hotels este soluția noastră pentru această problemă și ne propunem să devină o platformă interactivă prin care să interacționăm permanent cu utilizatorii ei”, a declarat dr. Bogdan Ivănescu, inițiatorul platformei integrate www.petfriendly.ro.

Dacă aveți un animal de companie, cățel, cu preponderență, știți că de multe ori ne ciocnim de refuzul de a-i accepta în diverse locuri. Pe platforma Pet Friendly avem acum acces la informații despre unități de cazare (hoteluri, pensiuni) și alimentație publică (restaurante, terase, pub-uri) în care aceștia sunt primiți fără restricții, centre de asistență veterinară, cosmetică, țarcuri canine publice și alte servicii adiacente.

Important de știut este că toate informațiile sunt  verificate și confirmate în prealabil prin vizitare, serviciile fiind astfel garantate, nu doar promise. În etapa inițială au fost vizate orașele reședință de județ din România, proiectul extinzându-se treptat  în întreaga țară, atât prin eforturile echipei Pet Friendly, cât și prin implicarea activă a utilizatorilor platformei interactive.

Aveți un animal de companie? Ce probleme ați întâmpinat atunci când ați vrut să vă însoțească în diferite locuri? Cum vi se pare ideea acestei platforme, vă ajută?

12 COMENTARII

 1. In lumea civilizata exista demult asa ceva. Si era nevoie si la noi. Eu am o pisica , dar nu am nevoie neaparat de un hotel pentru ea cand plecam, o duc la mama sau la prieteni , ca ei sunt prietenii mei, cunosc pisica mea si nevoile ei. Dar pentru caini e mai greu. Si chiar e nevoie de asa ceva pentru posesorii si iubitorii de animale.:) Sper ca pretul nu e prohibitiv.:)

 2. Idee minunata,nu-ti dai seama cat conteaza pana cand te lovesti de acest aspect.
  Eu am o pisica,s-a intamplat sa plecam de acasa de vineri pana duminica,a ramas singura,cu toate cele de trebuinta,apa,mancare(3 sortimente, dupa pofta) ladita de nisip si cu o vecina care venea zilnic s-o viziteze,sa-i faca curat la ladita,sa-i mai puna apa proaspata,sa o intrebe de sanatate:-) a fost ok,2 nopti singura si aprox3 zile,asta e tot in cazul ei de ” home alone”!
  Cand e vb de catel altfel stau lucrurile,merge sa-l iei cu tine,dar depinde de locatie,in ceea ce priv pisica,trebuia sa ramana acasa,pe teritoriul ei dar verificata:-)

 3. Stau la bloc, apartament mic, deci nu-mi permit sa „sufoc” un catel in „cutiuta” in care locuiesc; am avut insa de-a lungul timpului o pisica neagra toata – Martisor (era ‘nascut’ pe 1 martie; l-am tinut 1an, a spart vaza preferata a mamei si l-am dus la bunici; a trait vreo 10 ani, dupa care mi l-a omorat cineva), hamsteri, porcusor de guinea, iar acum am pesti (mai exact are tata 😀 el ii ingrijeste; mie-mi place doar sa-i privesc).
  – Martisor: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=195453193859812&set=a.176430969095368.42866.100001853972868&type=3&theater
  – Grigore: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=160000414071757&set=pb.100001853972868.-2207520000.1415257576.&type=3&theater

 4. Si eu am avut un catel dar e complicat cand locuiesti la bloc, la etajul 4 asa ca momentan nu mai avem animale dar in viitor ma gandesc sa-i iau lui Dragos o pisicuta pentru ca ii plac foarte mult.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.