Reîndrăgostirea de Pandora

0
2968

De când s-a umplut prima mea brățară Moments Pandora parcă nu mi-a dat ghes cu adevărat un talisman să o încep pe următoarea. Am urmat perfect conceptul brandului și am umplut-o doar cu momente și persoane din viața mea. Până la urmă ăsta a fost lucrul care m-a făcut să mă îndrăgostesc de Pandora încă dinainte să vină în România. Dar dacă în primăvară și în vară parcă nu am avut motive să vizitez așa de des magazinele, colecția de toamnă presimt că mă va face să-mi fac cadou următoarea brățară și să încep să colecționez noi momente.

Fix pe mentalitatea și starea mea de spirit actuală, pentru toamnă Pandora a decis să trezească la o nouă viață frumusețea unei epoci apuse, împletită cu nostalgie, dar transpusă într-un stil actual. Noi texturi, forme abstracte și culori strălucitoare îmbinate cu mult meșteșug de bijutieri pentru a crea noi bijuterii elegante.

Ca și noutate, pandantivele Floating Locket (Medalion plutitor în cataloage) sunt elemente miniaturale ce transmit sentimente și trăiri din spatele unor mici cadrane din sticlă minerală sau de safir. Seturi de câte trei mici bijuterii pot fi adăugate, în funcție de imaginea pe care fiecare dorește să o transmită sau să o poarte în preajma inimii.

pandora-toamna-2016-pandative-plutitoare

Există și un talisman de tip locket și din ce am înțeles inima din interior poate fi înlocuită cu unul dintre elementele din seturi. Îmi place tare mult ideea asta, nu știu cum vi se pare vouă.

Sunt super-super încântată de noile pandantive și talismane de anul acesta ce fac trimitere la familie prin copăcei și pomișori. Sunt o nouă obsesie pentru mine, alături de aripi, și cred că următoarea mea brățară va avea cu siguranță astfel de elemente. Pentru mine mici arbori simbolizează legăturile pe care le clădim de-a lungul vieții, fie că vorbim de familie, fie că vorbim de prieteni. Iar noul talisman „Rădăcini de familie” în două tonuri este minunat finisat. Tot un talisman de tip locket, se deschide pentru a lăsa să se întrevadă un mesaj gravat „Family Forever”.

talisman-pandora-radacini-de-familie-toamna-2016

Nu am fost foarte tentată de talismanele cu pietre mari. Până acum. Seria Radiant Hearts, din argint 925 și aur de 14k prezintă decupaje în formă de inimi în pietrele strălucitoare. O reinterpretare ușor romantică a unui desugn clasic, aș putea spune. Sunt foarte curioasă cum arată în realitate, pentru că pozele nu par să le facă prea multă dreptate.

talismane-inimi-stralucitoare-pandora-toamna-2016

Pe site au apărut și noile bijuterii Pandora Rose și chiar le-am admirat fugitiv în magazinul din Park Lake. Și ele se află pe lista mea pentru următoarea brățară. Aurul roz mi se pare mai puțin opulent față de cel tradițional și ceva mai tineresc.

pandora-rose-gold-toamna-2016

Vă las cu o mică selecție dintre bijuteriile mele preferate din colecția de toamnă. Sunt tare curioasă care sunt preferatele voastre și pe care le-ați vedea în cutia voastră de bijuterii.

pandora-toamna-2016-preferate-jules

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.