#SuperFete din Social Media

4
1530

Trebuie sa recunosc ca sunt înca într-o stare de… nu știu sincer cum sa o descriu. Ieri am aflat că sunt nominalizată pentru Calendarul #SuperFete din Social Media. Îi mulțumesc lui Cristi Serb pentru marea surpriză!

Înca învăț ce înseamnă cu adevărat Social Media, îmi dau silința să acumulez cât mai multa informație, să pricep ce înseamnă o campanie, cum se face, din punctul de vedere al unui brand, al unui blogger și al unui cititor. Faptul că am fost nominalizată m-a lăsat efectiv fără cuvinte. Atunci când am început acest blog nu știam atât de multe ( nici acum nu am pretenția ca aș cunoaște cu mult mai multe, dar știu că vreau să învaț și mai multe).

În lista sunt pâna acum 44 de #SuperFete, dintre care unele s-au retras. Poate ca este vârsta care mă face să vreau să fiu pe lista aceea, poate că este nebunia mea, pe care o cultiv zilnic, poate că este curiozitatea mea felină ( care sper totuși să nu mă omoare :p), dar chiar mi-ar plăcea la absolută nebunie să merg mai departe, pe 15 decembrie.

Fiecare dintre voi poate vota 12 fete din lista, pentru a merge mai departe. Pe 15 decembrie, 24 dintre cele mai votate fete active în Social Media vor merge în etapa a doua. Din cele 24, vor ramâne 12, care vor fi pe filele calendarului #SuperFete.

Dacă vreți să mă susțineți, o puteți face dând click pe bannerul de mai sus. Voturile voastre contează foarte mult pentru mine și vă mulțumesc în avans!

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.