Happy Feet 2 – Primul meu film dublat

6
1712

Nu, nu am dublat eu filmul, a nu se înțelege altceva, însă atunci când o prietenă, care chiar se regăsește pe coloana sonoră a filmului Happy Feet 2, în varianta dublată, mi-a pasat mie invitațiile ei la premieră, am fost extrem de intrigată.  Mai toți suntem împotriva filmelor dublate, considerând că iau din valoarea filmului, însă nu ne gândim, cel puțin pentru filmele de animație, că ..ei bine, poate și copiii vor să le vadă sau că unele persoane nu înțeleg prea bine engleza iar subtitrarea câteodată dispare mai repede decât o poți citi.

Am fost intrigată și de faptul că Loredana(Gloria) și Horia Brenciu(Mumble) sunt voci care se regăsesc pe afișul filmului dublat, așa că am fost extrem de nerăbdătoare să văd și mai ales să aud filmul.

Așteptările nu mi-au fost înșelate. Da, voi merge probabil să văd și filmul în engleză, nedublat, dar s-a făcut treabă foarte bună la dublare, am vărsat câteva lacrimi, iar momentul opera al micului Eric…m-a lăsat fără cuvinte -între timp, dacă citiți comentariile, am aflat că Mircea Ciurez este cel care a cântat momentul de operă( și ca să mă laud, prietena mea Roxana  a dublat multe din vocile puilor de pinguini, ador modulațiile vocii ei, o să o pun să îmi cânte un yodle când mai vine pe la mine :D)

Per total, filmul are o poveste emoționantă și merită văzut în orice variantă preferați. Mie îmi plac mult animațiile și nu ratez niciodată ocazia să le văd. Cred că întotdeauna copilul din mine va rezista eroic societății și se va bucura de orice ocazie de a se întoarce în timp.

Sala în care am văzut filmul este Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping Center, iar premiera în România va avea loc pe 6 ianuarie 2012.

6 COMENTARII

 1. Salut. MA bucur ca ti-a placut dublajul dar vreau sa te corectez, nu Roxana a cantat opera lui Eric ci un solist de la Filarmonica, Mircea Ciurez. Vizionare placuta si la alte filme.

  • Aparent am avut eu informația greșită. Mulțumesc mult pentru corecție, mi-a plăcut enorm momentul, cred că o să cumpăr DVD-ul, când va ieși, fix pentru momentul acela, m-a dat pe spate, efectiv!

   • O ERATA

    Ma bucur ca v-a placut filmul, respectiv momentul de opera al micului Eric si as aprecia daca ati corecta informatia cu privire la numele artistului care a dublat vocea cantata, anume Mircea Cirez! Dupa cum se stie, informatia se stocheaza pe internet si as vrea ca cei care va citesc articolele sa fie corect informati! Va multumesc, Mircea Ciurez!

    • Din graba mi-am tastat numele gresit, asa incat v-as ruga sa aveti bunavointa de a corecta „Mircea Cirez” cu „Mircea Ciurez”. Multumesc! Acelasi Mircea Ciurez! 🙂

  • Imi cer scuze că nu am făcut modificarea mai devreme, cred că am văzut târziu comentariul și nu mi-a dat prin cap să updatez și articolul 🙂
   Un an nou minunat și succes în carieră!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.