Cum se completează formularul Rafflecopter

26
6083

Pentru că am întâmpinat probleme la completarea formularului Rafflecopter, deși instrucțiunile consider că sunt destul de clare, iată un  tutorial despre cum se face.

1. Logați-vă folosind contul de Facebook sau introducând numele vostru și adresa de email

La logarea prin contul de Facebook apare un pop-up, în forma de mai jos, unde va trebui să vă introduceți adresa de email și parola. Este un formular de aplicație de Facebook.

Sau așa apare atunci când optați pentru nume și adresă de email.

Click pe Log In în ambele cazuri.

Iată cum apare formularul o dată ce v-ați logat.

Toate condițiile obligatorii trebuie îndeplinite înainte de a le putea vedea pe cele opționale. Pentru a putea îndeplini condițiile, apăsați butonul Do it!

Butonul de Like pentru pagini apare activ doar dacă nu sunteți deja fani. Dacă sunteți deja fani ai pagini/paginilor respective, doar apăsați butonul Enter!

După ce ați marcat ca îndeplinită o condiție, iată cum apare formularul. Fiecare condiție obligatorie trebuie îndeplinită pentru a putea completa și condițiile opționale.

În cazul condiției de Share aveți și un link către poză (scrisul albastru). Click pe scrisul albastru, dați share la poză, obțineți linkul și apoi dați paste în căsuța corespunzătoare. Mai multe detalii despre cum se obține linkul de Share, aici. Apăsați Enter! după ce ați completat câmpul cu informația cerută.

Următoarea condiție este de a introduce un comentariu. După ce introduceți comentariul corespunzător la poza de concurs, îndeplinind condiția cerută, introduceți numele de Facebook cu care ați comentat în căsuța corespunzătoare. Apoi apăsați Enter! Aveți link direct către poză în instrucțiuni.

Tocmai ați îndeplinit toate condițiile obligatorii, așa că acum puteți accesa și condițiile opționale.

Dacă vreți șansele extra în concurs, atunci trebuie să completați cerința la fel ca mai sus. Doar urmăriți înstrucțiunile care apar după ce apăsați butonul Do it!

Opțiunea de Cover este doar pentru cei care deja au trecut la noul profil de Facebook. Dacă vreți să activați Timeline, o puteți face de aici. După ce ați activat noul profil, veți avea opțiunea de a vă pune Cover. Doar selectați una dintre poze din Albumul special creat ( click pe textul albastru), salvați-o pe calculator și uploadați-o ca poză de cover. Dacă la finalul concursului nu aveți una dintre pozele din album ca și Cover și ați bifat opțiunea în formular, nu veți primi cele 3 șanse în plus. Căsuța trebuie completată cu linkul profilului vostru, pe care îl obțineți dând click pe numele vostru pe Facebook. Apăsați pe Enter! după ce completați linkul.

Următoarea condiție opțională este înscrierea la Newsletter. Aveți mai multe detalii despre cum faceți acest lucru aici. Nu uitați să confirmați înscrierea, prin linkul primit pe email. În căsuță întroduceți adresa de email cu care v-ați înscris, apoi apăsați Enter!

Dacă decideți să le amintiți prietenilor de concurs, primiți o nouă șansă pentru fiecare share nou. Nu vă sfătuiesc însă să o faceți prea des. Desigur, această condiție este tot opțională și voi decideți cât de des o faceți. Nu uitați să introduceți url-ul noului share, apoi să apăsați Enter!

Ultima condiție opțională presupune să vizitați magazinul Manufaktura și să vă alegeți produsul preferat. Copiați linkul și postați-l pe profilul vostru, împreună cu motivul pentru care l-ați ales. Adunați 5 like-uri de la prieteni și aveți 5 șanse în concurs. La fel ca la condițiile de share, introduceți în căsuța formularului linkul postării de pe profilul vostru.

În cazul în care credeți că ați greșit ceva la una dintre condiții, puteți reveni asupra ei prin butonul de Edit, care apare pe gri deschis, lângă Done! va trebui să introduceți din nou informația cerută, ca în pașii de mai sus.

Rafflecopter este o aplicație care în primul rând vă ajută pe voi să vă contorizați înscrierile. Pe mine mă ajută pentru că îmi construiește listele, așa că nu îmi rămâne decât să verific. Rafflecopter vă dă șansa să aveți numere diferite de participare în concurs, pentru că o altă persoană poate completa formularul în același timp. Înscrierile sunt făcute în ordinea în care datele au fost introduse, deci putem vorbi și de diferențe de milisecunde.

Toate giveaway-urile complexe le voi desfășura de acum înainte prin această aplicație. Sunt persoane care ori nu au completat câmpurile cu informația cerută ori au apăsat butonul de Edit și nu au re-introdus informația, apoi au apăsat Save în loc de Cancel. Astfel, intrarea lor inițială a fost ștearsă.

Vă rog ca dacă aveți dubii referitoare la înscrierea voastră să recompletați formularul. Doar dacă aveți dubii. Voi încerca să fac o listă de neregului duminică după-amiază, specificând ce date nu au fost introduse sau au fost introduse greșit. La o primă vedere, am câmpuri de nume pe Facebook goale, pentru condiția de comentariu; am comentarii introduse în loc de numele de pe Facebook; linkul produsului preferat din magazinul Manufaktura în locul linkului de share de pe profilul de Facebook sau linkuri de share care nu sunt publice. O să fac o listă, însă nu voi putea verifica zilnic întreaga listă de înscrieri. În cursul săptămânii am un serviciu, am o familie, un cățel, prieteni pe care vreau să îi văd… Vă rog nu faceți din tentativa mea de a simplifica cât mai mult lucrurile un calvar.

Am toată bunăvoința în a vă ajuta, atunci când aveți nelămuriri, fac tot posibilul să vă răspund repede, însă sunt o persoană, nu o echipă. Și fiind om, sunt supusă și greșelilor, de aceea ofer toate șansele posibile tuturor de a se înscrie corect.

Voi preciza încă o dată că doar 4 condiții sunt obligatorii pentru participare, restul sunt opționale. Nu vreau să descalific pe nimeni, însă vă rog să aveți răbdarea de a completa corect formularul.

Notă: Înscrierile mele demonstrative au fost șterse.

26 COMENTARII

  1. eu as purta geanta cu pantofi cu toc gros,viu colorati,eventual in ton cu geanta,o rochitica semigroasa maro,sau galben pal,o jacketa scurta maro,un colier lung sau o esarfa inflorata.dresuri negre.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.