TESTAT: Work-shop Feng-Shui prin FunDeal

4
1668

Am primit o noua misiune de testare de la Redutti. Nu o sa ghiciti unde am fost de data aceasta!

Miercuri dupa-amiaza, la ora 18.00, am ajuns la Rubik Café et Couture, in zona Unirea, pentru un curs de introducere in Feng Shui, cu tema cariera, sustinut de Diana Roman.

Ce trebuie sa stiti in primul rand este ca ieri nu a fost prima mea intalnire cu notiunile de Feng Shui. Fara sa fiu o impatimita, am cunostiinte de Feng Shui, iar asta din cauza ca mama mea este pasionata de aceasta …oare cum sa ii spun, stiinta?

Eram destul de curioasa cum se tine un astfel de work-shop, in primul rand pentru ca majoritatea informatiei pe care o detin o am adunata din carti – Lilian Too, in general – iar de remedii si de calcule se ocupa chiar mama mea.

Cand am ajuns acolo, am ramas putin dezamagita de faptul ca erau doar 3 persoane prezente, desi voucherul specifica foarte clar faptul ca work-shopul se tine in data de 6 aprilie, la ora 18.00. Insa asta a facut work-shopul sa fie ceva mai intim, mai ales ca providenta a facut ca acolo sa intalnesc o cunostinta veche, Cristina.

Workshopul a inceput cu prezentarea fiecaruia dintre participanti, iar Diana ne-a cerut sa spunem si ce ne-a atras la aceasta oferta. Majoritatea au ajuns acolo de curiozitate, din cate am putut sa-mi dau seama.  Diana a avut pregatit un slide-show, pentru a putea prezenta notiunile despre care voia sa ne vorbeasca.

Ne-a facut o scurta introducere despre Feng Shui, a elementelor pe care le studiaza si a felului in care mediul in care traim ne influenteaza viata. Notiuni generale, insa indeajuns de concrete pentru cineva care abia ia cunostiinta cu lumea Feng Shui.  Ni s-a vorbit despre tipurile de noroc, despre modul in care acestea ne influenteaza viata si cum le putem “manipula”, despre  zonele de interes, pe care trebuie sa le urmarim, in general, in Feng Shui, cum ar fi zona bogatiei, a sanatatii, a relatiilor si a  dezvoltarii personale. Si nu in ultimul rand, cum ne determinam directiile favorabile, in functie de numarul Kua si punctele cardinale.

S-a facut si o demonstratie de curatare a energiilor dintr-o locatie, cu ajutorul unui bol Tibetan, ni s-a explicat ca pana si mentinerea ordinii in zona de lucru ne influenteaza cariera. Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca s-a insistat pe amplasamentul biroului, locul in care ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Astfel am aflat ca este important sa fim protejati in timpul lucrului de energiile locului, insa in acelasi timp este bine sa le atragem pe cele pozitive.

Atunci cand ne asezam la birou, este bine sa avem spatele protejat de un perete, insa in acelasi timp nici sa nu stam in calea unei usi. Este bine ca zona de lucru sa fie ordonata si sa nu avem rafturi care sa ne “apese” . Poate de multe ori vom fi nevoiti sa ne repozitionam biroul in functie de directia carierei noastre, insa am fost asigurati ca vom simti efectele benefice daca alegem sa facem schimbarile.

Mi-a placut ca doamna Diana Roman a ascultat intrebarile noastre si ne-a raspuns clar, ne-a prezentat remediile cele mai des intalnite – amulete, mici obiecte decorative care pot face diferenta intre atragerea energiilor pozitive si a celor negative.  Ne-a ajutat sa ne determinam numarul Kua si directiile favorabile, am discutat despre cum mici gesturi si obiecte ne pot aduce beneficii  mari daca alegem sa le folosim.

In pauza de ceai ne-am delectat  cu un ceai delicios, oferit de Rubik Café, care a fost mai mult decat binevenit, avand in vedere ca locatia a fost destul de racoroasa.

In concluzie, mi-a placut la work-shopul de Feng-Shui, au fost prezentate notiuni clare si remedii concise pentru ajutorul in cariera, consider ca este un inceput bun pentru cei care vor sa afle cate ceva despre aceasta stiinta. Prefer sa ii spun stiinta, pentru ca lucreaza cu date concrete, determinate dupa ani de studiu ale scolilor de Feng Shui. Probabil va ganditi ca multe dintre aceste informatii le gasiti si pe internet, insa luati in calcul faptul ca, la fel ca in orice domeniu, exista mai multe pareri, uneori contradictorii si este bine din cand in cand sa stati de vorba cu un specialist in domeniu, care sa va indrume.

NOTA: Aceasta postare face parte din Campania Redutti – Traieste o luna pe cupoane. Contine parerea mea sincera si fara sa fie afectata de faptul ca acest cupon de reducere mi-a fost oferit.

4 COMENTARII

    • Eu nu stiu daca sunt pasionata sau ma atrag doar anumite lucruri. Unele lucruri le-am aranjat prin casa intuitiv, am realizat dupa ce am citit prin carti ca am facut bine alegand anumite culori sau asezand lucrurile intr-un anumit fel. Cu biroul am o problema insa…am cam ignorat toate regulile, trebuie sa vad cum reusesc sa rectific situatia.
      Cum a functionat Feng Shui-ul pentru tine pana acum, Stella?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.