TESTAT: Biliard in Kalifornia prin CoolBuy

0
920

Ei bine, dragii mei, am mai plecat in misiune pentru voi. De data aceasta, am decis sa testez ceva in…doi. In doi, pentru ca planurile nu ni s-au potrivit cu ale prietenilor nostri, asa ca a trebuit sa ne “inhamam” la o ora de biliard in Kalifornia in doar doua persoane, prin intermediul cuponului CoolBuy.

Ne facusem deja rezervare cu o zi inainte, asa ca atunci cand am ajuns la locatie, in Str. Mihai Eminescu nr. 118, ne asteptam sa fie ceva vanzoleala. Ca punct de reper, este mai usor sa ajungeti in Kalifornia dinspre Piata Romana, insa aveti in vedere faptul ca strada are sens unic, daca doriti sa ajungeti cu masina, iar locurile de parcare nu sunt chiar la tot pasul, in zona, desi clubul are cateva rezervate.

In Kalifornia, vineri dupa-amiaza, nu era foarte multa lume, insa nu vedeam masa sau mesele de biliard. Pentru a raspunde la aceasta dilema, am fost condusi in afara clubului, la o alta intrare,  la etaj – cam multe scari de urcat, daca ma intrebati pe mine – insa mi-a placut la nebunie atmosfera intima a camerei “de joc”.


Cred ca pot sa o numesc fara probleme camera de joc, deoarece in camera in care am fost condusi exista masa de biliard, doua mese speciale pentru poker si o zona amenajata pentru jucatorii de darts.

Ce pot sa spun despre masa de biliard : este noua si “nu trage”. Jucatorii inraiti de biliard cred ca stiu deja ce inseamna asta, pentru incepatori, ei bine, inseamna ca nu exista deja “canale” facute de jocul intens, suprafata mesei nu este tocita, bilele sunt noi, asa ca nu puteti da vina pe faptul ca “a tras masa” daca nu ati nimerit tocmai unghiul corect pentru a lovi bilele. Si nu…nu ma pricep nici eu prea bine la biliard, am profitat de faptul ca nu eram decat eu si sotul meu in incapere, pentru a mai invata putin din tainele jocului, fara a ma face de ras in fata altor ochi.

Ce mi-a placut cel mai mult in Kalifornia a fost faptul ca am fost lasati singuri dupa ce ni s-au adus bauturile racoritoare cerute, nu ne-am simtit “spionati”. Cred ca spatiul de la etaj se preteaza pentru mici adunari intre prieteni, iar mesele pentru poker chiar m-au cucerit. Daca am fi reusit sa strangem macar un grup de 4 persoane, probabil ca am fi incercat o partida de poker.

In mod normal, ora de biliard sau de poker costa  40 de lei, prin intermediul cuponului, pretul reducandu-se la 10 lei. Preturile bauturilor racoritoare sunt normale, spun eu, pentru zona semi-centrala, 12 lei limonada, 7 lei sucul.

Daca doriti o dupa-amiaza linistita, intr-o locatie nu foarte aglomerata, va recomand Kalifornia. As reveni cu mare placere in Kalifornia pentru a-mi sarbatori, de exemplu, ziua de nastere, intr-o atmosfera placuta si intima.

NOTA: Aceasta postare face parte din Campania Redutti – Traieste o luna pe cupoane. Contine parerea mea sincera si fara sa fie afectata de faptul ca acest cupon de reducere mi-a fost oferit.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.