De pe la noi, dar de-ale lor

3
1086

Na că nu trece zi să nu am material de „bârfit”, de data asta via Realitatea.

Liviu Vârciu regretă faptul că nu s-a prostituat îndeajuns de mult ( see what I did there?)

Sursă

Adică cum, domnule, să ceri bani înainte de a duce în pat o domnișoară dornică de amor fierbinte? Cu contract? Dar ce, o iei de nevastă? Știu că se fac și la noi contracte prenupțiale, mai nou, dar de contracte pre-coitus n-am mai auzit. O fi românul inventiv, dar frizează ridicolul ceea ce ar vrea Liviu să se întâmple. Sună a prostituție cu „las’ că-mi dai tu când o să ai” (da, ascult destul de mult Paraziții :D)

Și dacă domnișoara nu e mulțumită de rezultat, se oferă daune materiale? Dacă prestația nu e mulțumitoare, se rupe contractul? Dacă domnișoara nu devine vedetă în urma …întâmplărilor, cine plătește pe cine?

Ce mi-a provocat „știrea”

Nu știu ce l-a făcut pe Liviu Vârciu să facă astfel de declarații la tv, dar faptul că acum admite că nu mai dă târcoale pe la blocul Adelinei Pestrițu sună puțin a declarație de dragoste cu întârziere. Ok, îi dau o bilă albă pentru faptul că pare că a ținut cu adevărat la fosta lui soție și l-a durut despărțirea de ea.

Ce învățăm de aici? Că și bărbații se simt răniți când sunt seduși și abandonați, dar au găsit soluția – contract în alb, la purtător, pentru a împiedica urmări nedorite. Sunt curioase câte femei ar pleca hohotind de râs din fața unei asemenea propuneri și câte l-ar și articula pe cel care ar pune o astfel de condiție.

3 COMENTARII

    • De prima sau de-a doua? GIF-ul mi-a plăcut și mie mult de tot :)) Postările de tipul ăsta sunt un experiment, voiam să-i demonstrez „cuiva” că n-are dreptate, dar…îmi cam înghit cuvintele de zor, acum..

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.