Bârfim un pic?

5
1184

Nu sunt tocmai adepta bârfei în online, dar din când în când se mai întâmplă câte ceva prin lumea mondenă și mă mănâncă degetele să-mi mai spun și eu părerea. Așa că astăzi, 13 august, luni, lansez o nouă categorie de postări, care se va păstra și în noul format al site-ului (care se va lansa în toamnă, sper eu). Un pic de bârfă, doamnelor.

Nu cred că există persoană care să nu fi bârfit măcar o dată. Nu zic că sunt ușă de biserică și că eu nu o fac, doar că o păstrez în general între persoanele foarte apropiate. Și din când în când mai și răbufnesc.

De data aceasta, m-au stresat la maxim știrile despre Kristen Stewart și Robert Pattinson (Doamne, sper să le fi scris numele corect, pentru că niciunul dintre cei doi nu mi-e prea drag) și cum se dezvoltă scandalul legat de ruptura lor.

Sursă

 Sunt oare singura căreia povestea de dragoste a celor doi mirosea un pic a „publicity stunt” și singura care crede că fix de o ruptură de-asta cu surle și trâmbițe avea nevoie ultimul Twilight ca vândă și mai multe bilete? Doar că devine un pic agasant să vezi peste tot că apar știri la foc constant, de parcă de-abia acum se vede că bustul lui Kirsten a crescut brusc și că o istorie care s-a întâmplat de milioane de ori oamenilor care nu au statutul de vedetă umple pagini și pagini de știri mondene.

Kristen nu este prima femeie care a căzut în păcat, Robert nu este singurul bărbat înșelat. Și se putea bine-mersi și invers, poate că el a fost doar ceva mai discret. Asta nu cred că ar fi trebuit să dea drumul șuvoiului de presupuneri de pe site-uri interne și internaționale – se împacă, o iartă, suferă el, suferă ea, și-a cerut scuze, nu și-a cerut scuze?

Ce avem de învățat din istoria asta? Că orice greșeală se plătește cumva în viață și că a fi vedetă chiar nu e pentru oricine. Cert e că povestea nu mă impresionează deloc.

Voi ce părere aveți, se re-formează cuplul Stewart-Pattinson, eventual chiar înainte de lansarea ultimului film Twilight? Sau se găsește o damoazelă inimoasă, care să-l consoleze pe Robert și să-l facă s-o uite pe domnișoara „I am so pretty but I have no expression whatsoever”?

5 COMENTARII

    • Nu o să fiu doar rea :)) Dar deja mi-a ajuns. Sunt pe stilul „live and let live” în general, dar deja mi-a ajuns cu povestea lor forțată de dragoste.

  1. Eu nici nu am auzit de ruptura acestui cuplu, atat de mult ma intereseaza subiectul. 🙂 Nu pot sa neg ca m-am uitat la toate editiile Twilight dar vietile personale ale actorilor nu m-au pasionat. PS:E tare poza Kaylei Maroney cu fatza pe care a facuto pe podium cand a luat locul 2 la sarituri. 🙂

  2. Eu sunt sigura ca si povestea cu inselatul e aranjata, la fel ca stirile mega penibile care apar pe urma acestei „intamplari”. Cea care mi-a ramas in minte a fost „Kristen nu face dus si plange intr-una”. :))
    E clar ca e facatura!

    Te pup!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.