4 ani From Mona with Gloss

10
4283

În blogging, și mai ales în beauty & lifestyle blogging, trebuie să ai pe lângă pasiune și determinare. Să vrei să faci lucrurile să se întâmple și să găsești metoda potrivită. Și dacă este ceva ce admir la oricine este perseverența. Iar Mona nu duce deloc lipsă de putere de muncă și dedicare, e cert.

S-au împlinit 4 ani de când s-a lansat From Mona with Gloss și vineri seară am dat startul weekendului la Inspayer Batiștei, cu o petrecere aniversară. Poze amuzante cu urechi, momente fashion cu prezentarea colecției din atelierul Georgianei Ioniță, un moment de dans oferit de One Beat Dance Studio. Clar nu am dus lipsă de entertainment.

4 ani FMWG

Am admirat nu numai rochia Monei, creată să se asemene invitației în atelierul OneBeat Fashion, dar și rochiile expuse pe manechine. Îmi place mult combinația de gri cu roz pudrat, tulle și dantelă.

Invitatele s-au lăsat răsfățate la make-up corner MAC Cosmetics, Nails corner by Cherie Nail Styling și desigur, nu putea lipsi colțișorul amenajat pentru hairstyling. Eu am venit aranjată complet, însă au fost amatoare de răsfăț.

Nu putea lipsi tombola și cred că aproape toată lumea a plecat cu un premiu de la party. Eu am fost una dintre norocoasele premiate de Vichy, însă invitații au fost premiați și răsfățați de o pleiadă de parteneri și sponsori: MAC, Mineralium Dead Sea, Dove, Bourjois Romania, Collistar Romania, Vichy, Flormar, L’Oréal Paris, OneBeat Fashion, Bioderma Romania, ORLY Romania, Keiko Slim Spa, Club Kangoo by Diana Stirbu, MONROE make-up & hair lounge, Joy PhotoBooth.

Cât de bine m-am simțit la FMWG party? Atât de bine încât împreună cu Alina și Cătălina am fost printre ultimele care s-au lăsat duse acasă. Și profit de ocazie să urez la cât mai multe articole, proiecte și lucruri faine Monei. M-a uimit și continuă să mă uimească energia pe care o debordează permanent și multitudinea de lucruri pe care reușește să le facă, deși ziua tot 24 de ore are și pentru ea. Felicitări!

Urmăriți pagina FMWG pentru a fi la curent cu noutățile Monei, cu siguranță nu veți fi dezamăgite.

10 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.