Informații pentru companii

Salut!

Echipa Beauty by Jules (Iuliana și Raluca) colaborează cu diverse companii în campanii de promovare sau proiecte speciale. Preferăm proiectele speciale, însă nu spunem nu unor campanii bine gândite și care se potrivesc cu stilul nostru, oferind informații utile pentru cititorii noștri.

Ne place să găsim unghiuri diferite și să oferim noi modalități de a privi lucrurile cititorilor noștri. Tocmai de aceea ne alegem cu mare grijă proiectele.

Primim produse în teste, cu precizarea că vom publica întotdeauna experiența noastră personală, cu puncte forte și puncte slabe atunci când acestea există. Feedback-ul pe care îl oferim este întotdeauna corect și sincer, la fel ca în cazul produselor pe care le-am achiziționat din bugetul personal. Vom preciza întotdeauna în articole dacă produsele sunt primite în teste, ca urmare a unei colaborări, sau cumpărate din banii noștri.

Selectăm cu mare grijă produsele pe care le folosim, așadar există situații în care decidem să nu scriem despre produsele pe care le primim dacă acestea nu ni se potrivesc.

Pentru o transparență completă, mai jos se regăsește traficul site-ului din luna anterioară, în comparație cu luna de dinainte. Nu vrem să ne lăudăm cu cititorii noștri, însă este bine de știut că sunt în general femei educate, foarte bine informate, care sunt la curent cu noutățile și își aleg produsele care li se potrivesc.

Adresa noastră fizică de corespondență (Iuliana Manea și Raluca Zdrobiș) este:

Strada Siret nr. 35

Sector 1, București

(la Vape Bar)

Ne găsiți și la contact@beautybyjules.ro (Iuliana) și raluca@beautybyjules.ro (Raluca)