Informații pentru companii

Salut!

Beauty by Jules (Iuliana) colaborează cu diverse companii în campanii de promovare sau proiecte speciale. Prefer proiectele speciale, însă nu spun nu unor campanii bine gândite și care se potrivesc cu stilul meu, oferind informații utile pentru cititori.

Îmi place să găsesc unghiuri diferite și să ofer modalități noi de a privi lucrurilor celor care ajung în colțișorul ăsta virtual. Tocmai de aceea aleg cu mare grijă proiectele în care mă implic.

Primesc produse în teste, cu precizarea că voi publica întotdeauna experiența personală, cu puncte forte și puncte slabe atunci când acestea există. Feedback-ul pe care îl ofer este întotdeauna corect și sincer, la fel ca în cazul produselor pe care le-am achiziționat din bugetul personal. Voi preciza întotdeauna în articole dacă produsele sunt primite în teste, ca urmare a unei colaborări, sau cumpărate din banii mei.

Selecționez cu o strictețe din ce în ce mai mare produsele pe care le folosesc, așa că pot exista situații în care decid să nu scriu despre produsele pe care le primesc, dacă acestea nu mi se potrivesc.

Pentru detalii referitoare la trafic o simplă cerere de extrase din Google Analytics pe email (contact (@) beautybyjules.ro ar trebui să fie suficientă. Încerc să fiu transparentă.

Adresa mea fizică de corespondență (Iuliana Manea) este disponibilă la cerere. De notat faptul că toate adresele folosite în trecut nu mai sunt de actualitate, pentru că m-am mutat de câteva ori și sunt pachete care n-au ajuns niciodată la destinație din cauza asta. Numărul de telefon a rămas același de vreo 15 ani.

Scrie-mi: contact (@) beautybyjules.ro