H2On – hidratare corectă

1
2196

Nutriționistul & personal trainer-ul Andrei Ivan a fost invitatul special al evenimentului de lansare pe piața românească H2On, un brand nou de apă apărut pe piața românească.

În cadrul evenimentului, Andrei Ivan ne-a povestit cât de importantă este hidratatea în viața noastră, mai exact ce rol benefic are apa în organism și cum o putem asocia cu fructe pentru un gust desăvârșit și un plus de vitamine și energie. Am învățat cum să ne hidratăm corect, de câtă apă avem nevoie pe zi în funcție de necesități.

Apa naturală plată H2On este extrasă din cea mai mare pânză freatică din România, din Frățești, de la o adâncime de 200 de metri. După captare, apa trece printr-o serie de procese tehnologice ce asigură încadrarea apei H2On în standardele de calitate și siguranță alimentară.

Dozatoarele pe care H2On le pune la dispoziție sunt cele mai performante de pe piață. Prețurile sunt foarte accesibile, costul unui astfel de dozator pornind de la 300 de lei. Partea frumoasă este că poate fi ajustat în funcție de mobila din casă, astfel că se poate încadra în decor fără prea mare efort și fără probleme de ordin estetic.

Livrarea apei se face în aceiași zi, în București și Ilfov, echipa se deplasează la tine și astfel nu mai ești nevoit să te deplasezi la magazin, fără costuri de livrare. Încă și mai frumos, nu este nevoie de o comandă minimă. Poți comanda exact atât cât ai nevoie.

Mie mi se pare un serviciu bine-venit pe piață și sunt curioasă dacă voi l-ați testa. Aștept comentariile voastre cu privire la H2On , calitatea apei și a serviciilor pe care ei le aduc, să comentăm împreună 🙂

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.