YumStops îşi deschide larg porţile

2
2958

Aşa cum îi stă bine orcărui site dedicat locurilor faine de la noi, YumStops.com şi-a deschis larg porţile sufletului şi online-ului în cadrul unui eveniment vesel şi plin de culoare. Cum Simbio are o semnificaţie specială pentru Iulia şi Aleka, nu întâmplător mansardă luminoasă a acestuia a fost aleasă pentru evenimentul cu pricina.

“Yum Stops este un proiect început din pasiunea descoperirii perlelor ascunse din Bucureşti şi din ţară, un loc plin cu experienţe delicioase, unde veţi putea găsi articole şi recenzii cu cele mai mişto baruri, bistro-uri, restaurante şi terase din Bucureşti şi din ţară.” – îşi recomandă site-ul Iulia şi Aleka.

Eu l-aş numi mai degrabă un colţişor de online în care vom putea trăi experienţe frumoase şi palpitante prin intermediul penelului Iuliei şi Alekai. Un colţişor dedicat celor avizi de bun, frumos, curat, interesant şi mai ales gustos. Un colţişor fără note bune sau rele, dar plin de trăiri şi simţiri căci fetele promit să scoată în evidenţă tot ce are mai bun fiecare local.

Lansare Yum Stops 2

Pentru că proiectele frumoase au întodeauna susţinători şi YumStops.ro a strâns în jurul lui oameni frumoşi şi branduri minunate. Mâncarea bună, dulciurile şi răcoritoarele nu au lipsit din mansarda Simbio şi au făcut din lansarea YumStops.ro un eveniment plin de aromă. La Strada, cea mai iubită îngheţată, a făcut echipă bună cu Redd’s, berea preferată a femeilor, şi au răcorit împeună invitaţii.

Praline belgiene Leonidas, macarons delicioase Chocolat, băutură răcoritoare pe baza de cofeină Vienna Ice Coffee, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite în mansardă. Dar cele mai de cele au fost baloanele cu heliu, colorate, cum altfel, mov şi portocaliu. Despre baloane pot să va spun doar că Iuliana a stat atârnată de ele toată seară. La propriu. Erau baloane cu heliu….iar Iuliana….să spunem doar că nu este cea mai grea fiinţă de pe planetă :)))) Ba mai mult, a târât vreo trei baloane după ea prin tot oraşul :)))) Ce pot să spun, e plină de viaţă 🙂

Lansare YumStops - Beauty by JulesCam atât despre lansarea YumStops.com. Va invit să îl descoperiţi şi sper să va placă la fel de mult cum îmi place mie 🙂 Sper, de asemenea, să va ajute să descoperiţi locuri frumoase şi adevărată poveşti cu savoare.

Cu drag,

Raluca

 

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.