Ce faci pe 11 și 12 octombrie?

13
2437

V-am spus câte ceva despre ce vom găsi la V for Verde la începutul săptămânii, AICI, dar pe lângă produsele cosmetice, târgul este o manifestare de viață sănătoasă, cu o mulțime de activități organizate.

Așa că dacă nu v-am convins încă, să vă spun programul 🙂

vforverde3_invitation

Sambata, 11 octombrie 2014:
11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – sesiune de autografe și discuții cu Carmen Brumă despre cartea sa „Jurnal de gravidă”
15:00 – Workshop creativ de coronițe de toamnă Creative Arts
16:00 – Atelier de Bucătărie raW for Verde

Duminică, 12 octombrie 2014:
11:00 – 19:00 – Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 – Atelier Ostraw Vegan la V for VERDE

Așa că nu aveți motive să-i lăsați pe cei mici acasă, pentru că vor avea cu ce să-și ocupe timpul și cum să-și cheltuiască energia.

Împreună cu asociația Arta Nu Mușcă la târg va fi organizat un spatiu de reciclare,  iar cei de la Ateliere fără frontiere vor învăța vizitatorii să confecționeze brelocuri și magneți din componente IT. Cool, nu? La Tombola V for Verde se vor câștiga „premii verzi”.

Expozanti V for VERDE: Bazarul cu mirodenii, BioTibet, Perla Moldovei, Avalon Skincare, Raftul cu miresme, Cup&Candle, Jovis Homemade Beauty, OrganicWay, Zazen, Cosul Bio, Juice IT, MNOELA, Bio Manufactura, EndeaSoap, Atinge organic, Natural Paris, Kivvi Cosmetics, Nikken, Julie Cosmetics, Bio Beauty, Belfiore, Clou Boutique, Camara cu bunatati, Rowcoco, Les saveurs d’Yveline, Crafty Grandma, Carmita Classic, Chez Maman, Perla Moldovei, Fagurele Cu Miere, Dulce a la Mir, Delice Corner, Verde Aromat, Vin de Vie, Utopic Art, Tupperware.

Locul: Casa Universitarilor, sâmbâtă și duminică, 11 și 12 octombrie, între orele 11.00-20.00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.

Și dacă tot ieșiți din casă în weekend, pe 11 octombrie vă anunț că are loc la InSpayer Batistei, începând cu ora 11 și evenimentul Touched by an Angel – Garage Sale, Editia a III-a. Detalii complete găsiți AICI.

Targ caritabil Touched Romania

Din nou vorbim despre o strângere de fonduri pentru Asociația Touched România și proiectul său principal, ajutarea Centrului Maternal Casa Agar. Obiectele puse la vânzare sunt donații de la oameni cu suflet mare și fiecare vânzare înseamnă protejarea cuplurilor mamă-copil pentru care centrul maternal înseamnă „acasă”.

Dacă doriți și puteți ajuta asociația cu o donație accesați pagina de Facebook Touched România sau comunicați cu Raluca Zdrobiș pe coordonatele: raluca.zdrobis@gmail.com sau  0736.072.449.

Voi ce faceți în weekend? Treceți pe la cele două târguri?

13 COMENTARII

  1. Frumoase evenimente, dar astazi am avut alt program :D…am fost pentru prima data sa joc squash si nu regret nicio secunda <3, chiar daca fiecare muschi sufera de febra :))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.