Urgo, un plasture potrivit în orice situație

0
1733

Persoanele ceva mai relaxate decât mine pleacă în vacanță cu un bagaj mare plin cu haine și cosmetice și o punguță mică-mică (în cazurile în carea aceasta există) în care aruncă câteva medicamente pentru durerile de cap. La mine, însă, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Eu am un bagaj mic în care îmi arunc câteva haine pentru mine și copii și un bagaj mare-mare care conține trusa de prim ajutor.

Eu călătoresc cu copii și atunci este musai pregatită să fiu pregătită pentru orice situație. Nu mă pot trezi în vârf de munte sau în mijlocul mării fără cele necesare îngrijirii rănilor celor mici. Am prins o asemenea experiență încât cred că sunt la nivelul execuției unei apendicectomii cu un cuțit de bucătărie. Ce pot spune? Viața cu copii mici te poate învăța multe.

beautybyjules.ro Urgo un plasture portivit in orice situatie

Eu am una bucată fetiță balerină și una bucată băiețel pictor. În vacanțe mai adaug și una bucată bebeluș plin de energie care se accidentează în fiecare secundă. Robert pericol public, nu altceva.

Revenind la trusa mea de prim ajutor, astăzi vreau să vă vorbesc despre plasturii Urgo fără de care zilele mele ar fi mult mai grele. Spun asta și pentru că fetița mea este plângăcioasă și sperioasă și plânge mult și tare pentru cele mai banale chestii (nu are sânge de războinic în ea).

Pentru că cele mai multe concedii le petrecem la mare, nu plec niciodată fără Urgo Aqua Protect și Urgo Waterproof. Știu că suna la fel, dar pe cuvant că nu sunt același lucru. Da, amândouă au protecție antimicrobiană și sunt extrem de rezistente în contact cu apa, dar diferența dintre ele este că Urgo Aqua Protect este creat special pentru a putea fi folosit la piscină sau în mare, pe când Urgo Waterproof este ideal pentru accidentele ușoare la mânuțe, cele care trec cu un plasture și un pupic, și protejează rana la contactul de scurtă durată cu apa, cum ar fi în timpul spălatului pe mâini. O altă diferență este dată de către culoare, Urgo Aqua Protect este creat pe suport transparent din poliuretan iar Urgo Waterproof pe poliuretan de culoarea pielii.

beautybyjules.ro Urgo, un plasture portivit in orice situatie 3

Cum am făcut un obicei din a purta încălțăminte incomodă, plasturii Urgo îmi sunt un aliat de nădejde. Pentru rănile dureroase din talpă (mai ales pentru tăieturile cauzate de către scoici) am descoperit plasturii din silicon gros, nu mai știu în secunda asta cum se numesc dar cum ajung la geantă vă spun.  Îmi place că vin într-o cutiuță de plastic extrem de drăguță și ușor de purtat în geantă.

Pentru sandale folosesc Urgo Discret. Nu doar că protejează rana și este antibacterian, dar este și aproape invizibil. Cel mai tare m-a salvat la evenimentul revistei Viva! Când sandalele mele erau extrem de decupate și rochița din voal chiar nu se asorta cu clasicul plasture maro. Dacă însă rana se află într-un loc de genul unei încheieturi, loc care se întinde și se mișcă, cea mai bună variantă este Urgo Rezistent. Soluția antiseptică protejează iar textura permite flexarea și întinderea zonei afectate.

beautybyjules.ro Urgo, un plasture portivit in orice situatie 2

Pentru bebeluș folosesc Urgo Sensitive. Este un bebeluș grăsan cu pielea albă ca brânza care se accidentează tot timpul. Mereu are zgârieturi și lovituri peste tot, cel mai des în zona capului pe care nu îl protejează sub nici o forma. Prefer să folosesc Urgo Sensitiv pentru că este creat special pentru pielea sensibilă. Pielea lui fina și albă este astfel protejată în același timp cu rana.

Copiii mei preferă Urgo plasturi pentru copii, și, evident, am în ambele variante: Petshop și Transformers. Se amuză foarte tare mai ales pentru că plasturii sunt diferiți unul de altul și îi aleg cu ochii închiși pentru a nu strica surpriza. Lor le place faptul că au desene și își imaginează că rana este acoperită de catre un tatuaj, mie ămi place faptul că sunt antibacterieni și că se îndepărtează fără durere.

beautybyjules.ro Urgo, un plasture portivit in orice situatie 5

Încă de la început Urgo a fost numarul 1 în ingrijirea rănilor superficiale și asta pentru că fiecare produs este creat special pentru tipul de nevoie pe care îl ai. Este o mare difernță între plasturii Urgo și un plasture universal de la farmacie. La fel cum ai lua de fiecare dată trenul spre Ploiești dar te-ai aștepta ca uneori să ajungi la Constanța, alteori la Sibiu și doar cateodată la Ploiești.

Da, umblu după mine cu multe tipuri de plasturi. Da, persoanele care nu mă cunosc bine se miră că investighez rana și situația pentru a putea oferi plasturele potrivit. Da, sunt o persoana informată și știu să mă protejez pe mine și pe cei dragi mie.

Pe curând,

Raluca

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.