Urgo și scutul invizibil

2
2560

Nu știu cât de norocoase sunteți voi și cum vă este tenul, dar eu mă lupt de când mă știu cu un ten ușor acneic. Și în fiecare luna, fix când îmi este lumea mai dragă, mă trezesc cu un mare/mediu/mic coș pe față. Și nu mai pot de bucurie.

Chiar dacă fondul meu de ten este super tare și acoperă cam tot ce se poate acoperi, coșul, fiind umflat și roșu, tot se mai vede puțin. În plus, fondul de ten nu îi face bine și, prin urmare, îl port pe față mai multă vreme. 

Săptămâna trecută am primit invitația Urgo și am fost să descopăr inovația lor în accelerarea dispariției coșurilor – Urgo Spot. Am mers cu mult entuziasm, ca de fiecare dată când merg să descopăr un produs care îmi poate ușura viața. 

A fost un eveniment drăguț, Stella Badea, make-up artista și trainer la I love make-up school, ne-a făcut o demonstrație și ne-a povestit despre experiența ei cu produsul, Geanina Ilieș a povestit despre importanța unui machiaj impecabil în televiziune și despre necesitatea unui produs care să permită aplicarea fără restricții a produselor de înfrumusețare zilnice.

Urgo și scutul invizibil beautybyjules.ro 1

Ce promite acest nou produs inovator? ”URGO SPOT purifică și acționează împotriva coșurilor fără a irita pielea și permite aplicarea machiajului. În momentul utilizării formează o peliculă invizibilă și protectoare pe durata a 6 ore, timp în care acționează activ în accelerarea dispariției coșurilor.

Acidul salicilic și uleiul esențial din arborele de ceai purifică și accelerează dispariția coșului. Se evită astfel atingerea zonei afectate și se reduce riscul de apariție a semnelor. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului și în zona afectată. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de ușor de utilizat permițând o aplicare precisă ori de câte ori este necesar. Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarând ca accelerează dispariția coșurilor.”

Acum, una este să asculți la alții și alta este să testezi, prin urmare, am țopăit 10 minute cu Urgo Spot în mână și am plecat fericită spre casă. Aș vrea să vă povestesc cum tenul meu impecabil m-a împiedicat să testez produsul, dar nu am cum. Am fost nevoită să pun Urgo Spot la treabă încă de a doua zi.

Urgo și scutul invizibil beautybyjules.ro

Mi-a plăcut foarte mult aplicatorul de silicon – foarte blând la atingere chiar și cu cele mai dureroase coșuri. Gelul iese la iveala simplu, prin învârtirea părții de jos a cilindrului, prin orificiul din aplicator. Este un gel invizibil și se aplică direct pe coș. După aplicare trebuie lăsat un minut-două să se usuce și se poate acoperi cu make-up. Complet invizibil, Urgo Spot cumva sigilează zona inflamată și o vindecă în același timp. 

Eu am curățat bine tenul și am aplicat Urgo Spot. Apoi am urmat rutina obișnuită: hidratare, SPF, fond de ten, pudra. Coșurile sunt mult mai puțin vizibile și trec muuuuult mai repede. Cel puțin în cazul meu. În plus, nu am mai simțit nevoia să îl zgândăr continuu până ce îmi las un uriaș crater în loc.

Deși aș prefera să nu am nevoie de Urgo Spot deloc, trebuie să recunosc că sunt bucuroasă că face parte din arsenalul meu. Prin urmare, vreau să știu dacă sunteți tentate de acest produs nou de la Urgo și dacă l-ați folosit deja. Dacă îl aveți, neapărat să îmi spuneți cum vi se pare 🙂

zile ușoare și fără de coșuri vă doresc,

Raluca

2 COMENTARII

  1. Interesant…nu am auzit de el, dar in perioada asta as avea nevoie maxim pentru ca mi-au iesit vreo 6 cosuri pe fata. Si folosesc o crema de la bioderma care le face sa dispara, dar mai lent. Ce fond de ten folosesti? Matifiaza bine?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.