Un Obiect misterios.

0
1011
obiect

În plină iarnă, am descoperit un Obiect misterios. Din piele. Dar să încep cu începutul…

Am ajuns pe la Vlad prin birou puțin după Crăciun. Îi făceam capul calendar despre libelula mealibelula lui…libelula pe care el a desenat-o special pentru mine. Că vreau să o pun și pe coperta primei mele cărți, dacă va vedea vreodată lumina în vreo tipografie.

Are un birou interesant Vlad, cu tablouri create de el pe pereți, bambus și sticle medicinale – cumpărate de prin târguri obscure pe care le ia la pas în weekend-uri împreună cu Anca -, un crab găsit nu stiu pe unde și transformat într-o operă de artă, tot felul de proiecte începute, în lucru, finalizate…sau doar pe hărtie, sub formă de idee. Mereu este ceva nou și interesant acolo așa că îmi rotesc ochii admirativ și întreb ce și cum despre fiecare bucățică mototolită de hârtie.

Vlad este un artist. Și are o fire fix așa cum artist ar trebui să o aibă. Este ușor distras, mereu cu sufletul în altă lume, în care se respiră artă. Tot ce iese din imaginația lui este frumos, fără excepție. Dacă nu mă credeți pe cuvânt, puteți intra pe pagina lui să vă convingeți. Și, la momentul potrivit, am să vă arăt și libelula mea 🙂

Și cum vorbeam eu mult moderat, am observat o sfoară groasă pe care erau înșirați, precum soldățeii, cercei din bucăți de piele naturală. Multe forme și culori. Superbi! Întreb ce e cu șirul de cercei iar Vlad, prins în desenul lui, mi-a răspunsă sec….- Ah, un Obiect!

Am scos vorbe de la el cu patentul, greu tare, așa că am apelat la partenera lui de viață și de business. Un Obiect este proiectul lor, un copilaș nou-născut. Cercei superbi, din piele recuperată de la un atelier de încălțăminte. Un fel drăguț de a salva planeta – economisirea resurselor. Resturile din pielea rămasă de la fabricarea pantofilor, care altfel ar îngroșa rândurile deșeurilor, ajung în atelierul lui Vlad și prind viață sub formă de cercei colorați pentru zile negre….și albe, și colorate, și cum vrem noi, căci sunt cercei pentru orice ocazie în colecția Obiect!

Am salvat pentru acest articol-surpriză multe poze, să vedeți cu ochii voștri cerceii din colecția Obiect, dar am realizat că sunt mult prea multe pentru un singur material, așa că vă invit și pe pagina lor de facebook să îi admirați pe restul.

Vlad, sper că îți place surpriza mea și sper ca cititoarele mele să te lase fără cercei :)))

Pe curând,

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.