Trei într-un triac

0
1983

 

Dacă tot am spus că revin să vă povestesc despre experienţa noastră cu caiacul triacul pe Lacul Mogoşoia, la Acvamania, am zis să mă şi ţin de cuvânt. Doar am spus că mă fac om serios şi cu capul pe umeri, păi nu?

De ce mi s-a părut atât de mişto experienţa şi nu am vrut să trec prin ea în două trei propoziţii se datorează în primul şi în primul rând triacului. Ştiţi ce este un triac? Foooooarte pe scurt, triacul este un caiac de tip sit-on-top pentru trei persoane.

Ideal pentru când familia de trei vrea să se plimbe nestingherită pe lac. Familia, fie formată din mamă-tată-copil, fie, cum este şi în cazul meu, mamă-copil-copil, fie din orice altă combinaţie ştiţi voi, dar care să implice trei persoane.

Vă spun, a fost dragoste la prima vedere. Copiii mei încă nu ajunseseră la cursurile de caiac şi nu ştiau să îl manevreze singurei şi a fost soluţia ideală de a ieşi la o plimbare pe lac. Super funny este faptul că tot drumul până acolo m-am gândit pe care să îl plimb primul fără să existe ceartă şi supărare. Chiar mă gândeam dacă să îi pun să dea cu banul sau să tragă beţişorul scurt. Când am ajuns însă, o frumuseţe nou-nouţă de triac ne aştepta pe toţi trei să o luăm la plimbare. Ce spuneţi despre asta?

unnamed (1)

Nu doar că am dat o tură de lac, dar copiii s-au şi acomodat cu triacul, cu padela (sub atenta mea supraveghere) şi erau să ne şi răstoarne de câteva ori au făcut o treabă excepţională. A fost o zi memorabilă, pe cuvânt. Copiii au fost atât de fermecaţi încât au vrut să facă şi cursuri de caiac şi acum merg singuri-singurei.

Bine, trebuie să recunosc că, deşi se descurcă de minune pe cont propriu, tot mai luăm la plimbare şi triacul. Nu ştiu dacă explicaţia mea este mulţumitoare sau suficient de exactă, dar simţim un fel de conectare noi între noi. Un fel de apropiere şi ascultare, nu doar conlucrare. Cumva, faptul că suntem doar noi cu noi şi lacul, faptul că facem împreună ceva ce necesită muncă în echipă, faptul că trebuie să comunicăm mai mult decât la nivel verbal, ne apropie. Şi ne place.

Nu pentru că sunt eu îndrăgostită de caiac, lac, râu, sporturi nautice, şi nici pentru că sunt eu fan Acvamania vă recomand cursurile de caiac parinte-copil. Vi le recomand din tot sufletul pentru că fac mult bine. Cei de la Acvamania le organizează periodic şi sunt extrem de accesibile ca preţ, 75 lei cuplul cursant.

Sunt un fel de terapie pentru suflet prin muncă şi sudoare. Eu cred cu tărie că repară inimi şi relaţii. Nouă ne-a făcut tare mult bine şi sper la fel să vă facă şi vouă.

O zi plină de iubire,

Raluca

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.