Tom și Jerry și prietenii săi vin pentru prima dată în România, la ParkLake

0
1179

”Între 1 și 4 iunie, ParkLake Shopping Center aduce în premieră în România celebrele personaje animate Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi. Cu ocazia Zilei Copilului, micuții sunt așteptați în centrul comercial să cunoască mascotele Warner Bros și să se bucure de patru zile de distracție și surprize.” 

Acum, sunt curioasă dacă este cineva care nu a adorat desenele animate cu Tom și Jerry. Nu cred că există în lumea asta ceva asemănător cu aceste personaje animate, care să aducă bucurie și celor mici și celor mari în aceiași măsură. Mă uit acum, ca adult, la Tom și Jerry și râd la fel de tare ca atunci când eram mică.

Când am primit vestea că toată trupa – Tom și Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote și Road Runner – sunt în Parklake, m-am bucurat mai tare pentru mine decât pentru cei mici. Și am senzația că nu sunt singura în această situație.

ParkLake și cele nouă mascote Warner Bros pregătesc activități tematice în cele patru zile de distracție. Cei mici, dar și cei mari, se pot juca cu mascotele, pot dansa împreună și se pot poza pentru amintiri de neuitat.

Vizitatorii sunt invitați să experimenteze un joc de bowling spectaculos, într-o variantă cu mingi și popice uriașe. Cei care completează puzzle-urile gigant pot descoperi poveștile personajelor lor preferate. Iar pentru micuții plini de energie, ParkLake a pregătit un joc de pinata, în forma unui morcov, cu dulciuri. Participanții primesc mici cadouri, marca Looney Tunes și cu personajele din desene.

Atelierele dedicate îi așteaptă pe cei mici să își testeze abilitățile creative. Micuții pot desena, colora și picta alături de Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi.

Pentru ca micuții să își aducă aminte cu drag de această experiență, în zona special amenajata, fotografiile făcute cu îndrăgitele personaje vor putea fi luate acasă imprimate.

Distracția începe pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, iar personajele rămân în ParkLake până pe 4 iunie. Accesul este gratuit în intervalul 14:00-20:00, în zona special amenajată pentru distracție, Main Square (la parterul centrului comercial).

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.