Ti Amo 500 – Machiaj pentru primăvară/vară 2016 Collistar

9
2519

În fiecare an Collistar alege să aducă în atenția lumii punctele forte ale stilului italian. Și proiectul „Ti Amo Italia” s-a aliat în 2016 cu unul dintre cele mai cunoscute simboluri italiene – Fiat 500 – mașina visată de milioane de fani încă din 1957. Mai mult decât un mijloc de transport, Fiat 500 este o atitudine, o reflectare a stilului celui ce o conduce. Colecția de machiaj este una capsulă și exprimă o altă dimensiune a creativității industriale – oțel și pasiune, motoare și emoție, crom și culoare. 

Probabil cele două lumi par întrucâtva contradictorii, însă Collistar a reușit să le aducă împreună într-o explozie de feminitate și frumusețe. Un simbol pop-art pentru „la dolce vita”. Și dacă stați bine să vă gândiți, o mașină spune multe despre cel ce o deține. Iar Fiat 500 îndeplinește nu doar cerințe estetice și creative, dar și de stil. Cel ce conduce o astfel de mașină poate fi catalogat drept independent, optimist, curios în mod natural și desigur, iubitor de frumos.

Să începem deci incursiunea în colecția Ti Amo 500. Cu un iluminator. Pentru că una dintre tendințele acestui an în materie de machiaj este strobing-ul, iată un produs multi-funcțional – Strobing Look. Paleta star a colecției poate fi folosită ca și iluminator, fard de obraz sau farduri de pleoape. Cu texturi ultra-mătăsoase, pudrele fine ajută la crearea unui look luminos. Este disponibilă în două versiuni: nuanțe de roz și nuanțe de coral, astfel încât fiecare femeie să-și poată alege culorile în funcție de ceea ce i se potrivește cel mai bine. 

Ti Amo 500 Collistar - Strobing Look

Fardul de obraz remodelează și sculptează contururile faciale, dând o notă de prospețime feței. Nuanțele iluminatoare oferă strălucire nu doar pomeților, ci și privirii. (148 lei)

Când ești la volanul unui Fiat 500 toate privirile sunt ațintite asupra ta. Așa că în colecția Collistar se regăsesc două produse esențiale – mascara și eyeliner. Culoarea este un filtru pentru starea de spirit și pentru stimularea emoțiilor. Și sezonul acesta ne colorăm privirea în nuanțe de verde-albăstrui. „Take me away” este numele noii nuanțe Art Design Mascara(102 lei), coordonat cu nuanța Professional Eyeliner(99 lei).

Ti Amo 500 Collistar - Mascara - Eyeliner

Fardurile de pleoape sunt irezistibile, fiind și ele create ca urmare a stărilor emoționale create de condusul mașinii – ‘take me away’ (verde petrol), ‘dazzle me’ (auriu), ‘turn me on’(roz), ‘don’t stop me’ (coral). Ultimele două nuanțe au o formulă Wet & Dry, iar culoarea poate fi intensificată cu ajutorul unui aplicator umezit pentru o nuanță mai vibrantă și mai rezistentă.(75 lei)

Collistar Ti Amo 500 - Eyeshadows

Nuanțele de ruj (105 lei) ale colecției – fuchsia și coral. Un voal de culoare cremoasă cu extracte ce au grijă de pielea sensibilă a buzelor.  Iar când e nevoie de mai multă strălcuire, textura super-hidratantă a luciurilor Gloss Design (85 lei) vine în ajutor, cu auriu strălucitor și roșu pasional.

Ti amo 500 Collistar - Lipstick - Lipgloss

Ultimele produse ale colecției – lacurile de unghii. Dintre nuanțele ‘dazzle me’, ‘take me away’, ‘turn me on’,‘don’t stop me’ trei au efect cromat și culori vibrante, în timp ce nuanța coral are formula Gel Effect (35 lei).
Collistar Ti Amo 500 - Nail Lacquer

Cred că v-am mai spus și în trecut, la edițiile Antonio Marras și Kartell că îmi place mult proiectul Ti Amo Italia al Collistar. Au găsit un mod surprinzător de a îmbina creativitatea designerilor italieni din diferite domenii în colecții de machiaj. Și pentru asta merită un mare „Bravo, ragazzi!

Pe voi ce vă tentează din colecție? Ce produs vă face ochii să sclipească de dorință?

9 COMENTARII

  1. […] Dar să revenim la Collistar. Ti Amo 500 face parte din seria de colecții în ediție limitată pe care brandul a decis să le lanseze anual, încă din 2014. Un omagiu adus tradiției și manufacturii italiene, într-un mod inedit. Design vestimentar, design de lifestyle și acum design auto, toate au reușit să se îmbine armonios în colecții de machiaj ce păstrează calitatea înaltă a produselor italiene. Despre produsele colecției v-am scris inițial AICI. […]

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.