O grădină de trandafiri în floare

3
1620

Natura este permanent sursă de inspirație pentru diferite domenii, iar cosmetica caută întotdeauna soluții de înfrumusețare, dar și de relaxare, în sânul ei. The Body Shop nu doar că nu face excepție, însă are grijă ca natura și tot ceea ce ne înconjoară să fie alături de noi în cea mai bună formă. Dacă nu ați citit noul lor angajament, aruncați o privire AICI.

Dar nu despre ce face TBS în sprijinul naturii vorbim astăzi, ci despre ultima lor gamă de răsfăț și îngrijire – British Rose. La aniversarea a 40 de ani de existență au ales ca gama lor aniversară să celebreze frumusețea printr-una dintre cele mai admirate flori – trandafirul. Mixul unic British Rose de la The Body Shop este extras din trandafiri englezești selectați pentru complexitatea parfumului lor și te transportă într-o grădină în plină floare, instant. 

British Rose - gama ingrijire The Body Shop

Un parfum care nu te îneacă și  păstrează din prospețime florii, de parcă ai în fiecare ambalaj petale proaspăt culese, înrourate. O interpretare britanică a esenței atemporale a feminității. Trandafirii aleși pentru această gamă sunt cultivați la o fermă din inima zonei rurale englezești ce a câștigat premii pentru protejarea mediului înconjurător, iar trandafirii sunt culeși manual, uscați la aer și infuzați chiar acolo, la fermă, în apă proaspătă de munte. Astfel se obține o esență de trandafir de o calitate excepțională, pe care o regăsim în produsele gamei British Rose.

Texturi British Rose - exfoliant si unt de corp - The Body Shop

Ce conține gama, mai exact? Întregul necesar pentru a străluci din cap până în picioare. Noua loțiune de corp Instant Body Glow Essence transformă pielea ternă într-una strălucitoare, oferind 24 de ore de hidratare, cu o textură ușoară (88 lei). Exfoliere cu petale de trandafir cum vă sună? Noul British Rose Exfoliating Gel Body Scrub are o textură de gel cu petale adevărate de trandafir inserate. Se topește la contactul cu pielea și o catifelează și o parfumează delicat (89 lei). Iar untul de corp Instant Glow Body Butter este acolo pentru hidratare intensă, necesară pielii normale spre uscată (63 lei). Nu, nu lipsesc gelul de duș, spuma de baie, crema de mâni și săpunul exfoliant. Toate parfumate cu aroma atât de iubită a trandafirilor englezești.

Preturi British Rose The Body Shop

Apa de toaletă completează gama de îngrijire pentru corp. Eu m-am simțit transportată instant în grădina din față a bunicilor, unde atracția principală era tufișul imens cu trandafiri roz de dulceață. 

Vă promiteam răsfăt din cap până în picioare și să știți că nu v-am indus în eroare. Noua gamă British Rose de la The Body Shop are și produse de machiaj – o trusă de farduri pentru pleoape și pomeți (157 lei), o nouă nuanță de ojă (29 lei), inspirată chiar de culoarea petalelor de trandafiri și Lip & Cheek Stains (56 lei)în nuanțe inspirate de natură.

Machiaj British Rose The Body Shop

Nuanțele stain-urilor sunt hidratante (oferă 12 ore de hidratare) și sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Sunt îmbogățite cu un mix de miere și aloe vera 100% organică. Iar trusa de farduri se joacă cu nuanțele de roz și tonalități mai închise, pentru un look proaspăt și diafan de dimineața până seara.

British Rose Eye & Cheek Editie speciala - The Body Shop

Trandafirii folosiți de The Body Shop în gama British Rose sunt creați speciali de fermierii pasionați din Herefordshire, Anglia. De altfel, la ferma aceasta nu se folosesc pesticide pentru creșterea plantelor, ci natura își urmează cursul normal, mici mamifere și insecte găsind o casă aici. Ele apără plantele de dăunători și oferă biodediversitate. S-a creat un ecosistem ce dă viață multor specii, iar cel mai important, albinelor. Pentru că fără ele nu am fi avut astăzi atât de multe plante de aromele și beneficiile cărora ne bucurăm toți.

Dacă vă place mirosul trandafirilor trebuie să mergeți în magazine și să încercați noua gamă. Nu de-alta, dar o să vă placă cât de bine surprinde British Rose aroma trandafirilor de grădină. 

3 COMENTARII

  1. Nu-mi place deloc mirosul de trandafiri in produse cosmetice, deodorante, spray-uri de camera, etc. Mi se pare foarte artificial. In schimb, imi place sa miros trandafirii aceia de curte 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.