Comori din orient – ritualuri de frumusețe bogate

2
1202

Cuvântul “oriental” are o sonoritate aparte pentru mine. Probabil pentru că de ani de zile parfumurile catalogate drept orientale au rezonat cu mine, condimentele, moscul, iasomia, florile de portocal sunt pur și simplu acorduri ce îmi completează personalitatea și pe care le aleg să mă însoțească zi de zi.

Prima întâlnire cu Tesori d’Oriente s-a produs pe un alt tărâm, nu cel românesc, ci cel italian, însă m-am lăsat cucerită. De fapt simțurile mi-au fost “cotropite” de aromele ingredientelor prețioase folosite în cele 6 game de produse de îngrijire pentru corp și spirit. Aromele bogate, texturile fine și hrănitoare te îmbie la povești și călătorii exotice, măcar în spirit, dacă nu și fizic. De fapt asta este comoara pe care o descoperă Tesori d’Oriente celor care aleg produsele. Frumusețe în echilibru, relaxare fizică și psihică, stare de bine.

Cele 6 game ale brandului sunt acum mult mai ușor de găsit în România (prin magazinele de profil și supermarketuri), iar dacă v-au atras atenția la raft, vă invit să descoperiți alături de mine tipologiile femeilor misterioase cărora le completează ritualul de frumusețe cu parfumuri bogat orientale.

Hammam – o femeie ce își dezvăluie povestea pe străduțele înguste și colorate ale Marocului, în acorduri de iasomie de Sambac, flori strălucitoare de portocal și clementine, dar și cu ajutorul prețiosului aur marocan – uleiul de argan. O gamă destinată răsfățului și relaxării, compusă din cremă de baie, gel de duș, cremă de corp, apă de toaletă și deodorant.

Tesori d'Oriente - Hammam

Aegyptus – o femeie ce provine din leagănul civilizației, pentru care ritualul de frumusețe înseamnă mai mult decât răsfăț, devenind o datorie față de sine. Cu parfum prospăt, floral-condimentat, peste care crinul albastru de Nil tronează, peste un pat de lemn de santal. O gamă compusă din cremă de baie, gel de duș, cremă de corp și apă de toaletă.

Tesori d'Oriente - Aegyptus

Mirra (Smirnă) – o femeie ce se concentrează asupra secretelor deșertului, șoptind poveștile a o mie și una de nopți. Starea de bine și relaxarea vin pe acorduri exotice, puternic orientale, întunecate. O gamă compusă din cremă de baie, gel de duș, cremă de corp, apă de toaletă și deodorant.

Tesori d'Oriente - Mirra

Royal Oud – întreaga vegetație luxuriantă a Asiei de Sud-Est contopită într-o singură aromă complexă, floral-orientală, presărată cu ambră senzuală și condimente prețioase. Femeia Mirra este misterioasă, dar puternică, la fel ca natura din care se trag ingredientele folosite în ritualurile sale de îngrijire. Gama este compusă din cremă de baie, gel de duș și apă de toaletă.

Tesori d'Oriente - Royal Oud

Fior di Loto (Floare de lotus) – o femeie grațioasă, dar jucăușă, ce-și extrage energia din întinderile de apă tumultoasă în care petalele delicate de lotus și-au lăsat parfumul delicat. O gamă acvatică compusă din cremă de baie, gel de duș, cremă de corp, apă de toaletă și deodorant.

Tesori d'Oriente - Fior di Loto

Muschio Bianco (Mosc alb) – o femeie seducătoare, care include în ritualurile sale de îngrijire aroma puternică de mosc în combinație cu un voal mătăsos de ambră. O gamă compusă din cremă de baie, gel de duș, cremă de corp, apă de toaletă și deodorant.

Tesori d'Oriente - Muschio Bianco

Orientul este un tărâm fascinant din multe puncte de vedere, fiind un adevărat leagăn al artelor de toate tipurile. Comorile sale sunt neprețuite și în ritualurile de frumusețe, iar aromele pe care Tesori d’Oriente ni le propune ne vor face zilele mai calde. Și mai relaxante, pentru că sunt prietenoase și cu bugetul ( cremă de baie 500ml ~ 19 lei, gel de duș 250ml ~ 12 lei, cremă de corp 300ml ~ 25 lei, apă de toaletă 100ml ~ 26 lei, deodorant 150ml~ 12 lei)

Tesori d'Oriente - relansare Romania 6 game

Voi în ce femeie Tesori d’Oriente v-ați transforma? Ce arome orientale vă încântă cel mai tare simțurile?

2 COMMENTS

  1. Cel mai des vad aceste produse in dm.
    Cred ca mi s-ar potrivi Muschio Bianco si Royal Oud. Chiar m-ai facut curioasa. Le voi incerca cu prima ocazie 😀

  2. Ani de zile am fost fidela gamei Muschio Bianco, insa din descrirea ta, parca ma tenteaza si gama Hammam. Imi aduc aminte de prima mea intalnire cu apa de toaleta. <3 A fost dragoste la primul miros. :))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.