Takko, Spa, masaj şi relaxare

1
1758

Takko a decis să ne arate un preview al colecţiei pentru primăvara 2016 în cel mai inedit mod cu putinţă, la Spa. Împreuna cu Premier Palace & Spa ne-au pregătit o mulţime de surprize, care mai de care mai plăcută.

Au vrut ca răsfăţul să fie complet aşa că până la hotel ne-au dus cu o limuzină. Ne-am plimbat prin oraş cu o maşină de 10 metri şi am servit şampanie în timp ce sporovăiam vesele. Ne-am facut selife (adică eu), am pus întrebări pertinente (adică Iuliana), am făcut filmuleţe live (adică Mona), am făcut poze….şi tocmai ce am realizat că toată lumea făcea ceva util şi important în afară de mine.

Am făcut un tur temeinic al Spa-ului şi am început din nou să punem o mulţime de întrebări, să nu mai tăcem din gură şi să o punem în dificultate pe doamna care ne făcea turul (sper că o recunoaşteţi aici pe Iuliana, da?), să facem selfie-uri (nu dau nume) şi să punem întrebări stupide (nici aici nu dau nume dar în apărarea mea pot spune că eram doar curioasă de ce este şi un pat mare în camera destinată masajului în cuplu :D)

Takko

Apoi a urmat un răsfăţ ca la carte, am făcut saună uscată cu sare roz de Himalaya, masaj de relaxare şi tratament Oloil (eu, fiecare dintre noi a încercat un alt tip de tratament).

Am mers la vestiare şi ne-am schimbat in costumele de baie, ne-am infofolit cu cele mai moi şi mai pufoase halate şi am pornit la răsfăţ. Am fost întâi la saună care mi s-a părut extrem de mişto. Nu îmi place să merg la saună, dar aceasta este chiar deosebită, o combinaţie între salină şi un loc plăcut şi călduros, cam cum ar fi la Turda dacă ar fi cald şi plăcut înăuntru. Şi frumos mirositor.

Takko

După a urmat masajul de relaxare. Pot spune că mă declar fan. M-am relaxat aşa de tare că îmi era frică să nu adorm şi să pied toata distracţia. Vă spun, muzica aia nu ajuta deloc în lupta mea cu somnul. Am ieşit de acolo moale, moale şi cu un mare semn de întrebare: oare Iuliana tace în timpul şedinţelor de masaj?!

Am mers într-o altă sală şi am făcut un super tratament, Oloil. M-au masat cu un ulei special, m-au împachetat, învelit şi….salteaua de apă pe care eram s-a lăsat uşurel în jos, apa a întrat în pereţii mesei, iar eu am fost lăsată la căldurică. Nu am cuvinte să descriu, dar mega-ultra-supe recomand tratamentul ăsta. Am tras cel mai bun pui de somn ever.

Takko

După atâta răsfăţ, am mers să vedem noile haine din colecţia Takko. Pe un stander tronau haine care mai de care mai drăguţe din materiale naturale, uşoare şi plăcute la atingere. Toate măsura S şi XS. Nu ştiu dacă am slăbit aşa de tare (oricum S nu sunt sigur, sigur) sau dacă pur şi simplu Universul s-a îndurat de mine, dar am încăput în hainele alea. Te iubesc, Takko! Sincer. Nu am mai purtat mărimea S din liceu, aşa că….m-am hotărât, mă mut la Takko. Nu ştiu dacă ei mă vor, dar eu bagajele le am făcute.

Voi în ce relaţie sunteţi cu brandul Takko? Aveţi piese în garderobă? Şi cea mai importantă întrebare: vă vine măsura S? Nu ştiu dacă v-am spus dar…. mie îmi vine 😀

1 COMENTARIU

  1. Si eu tot S port (la Takko si XS la alte brand uri) 😀
    Am haine (si nu numai) de la ei – tricouri, hanorace, genti – atat eu, cat si iubitul meu si suntem multumiti de ele 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.