SWATCH: L’Oreal Paris Pure Reds Collection Exclusive

27
13470

De curând v-am anunțat că L’Oreal Paris lansează colecția Pure Reds, 7 perechi de rujuri în nuanțe de roșu cu ojele coordonate. Genul de nuanțe pe care orice femeie ar trebui să le aibă în portfard. Iar ieri am pătruns în culisele Band of Creators, unde echipa BeautyDistrict era în plină desfășurare, pregătind modelele pentru defileu, cu scop foarte precis – să obțin swatch-urile Collection Exclusive Pure Reds.

Fiecare nuanță este perfectă pentru una dintre ambasasoarele L’Oreal și ghidându-vă după trăsăturile lor (culoare tenului, a ochilor, a părului) vă puteți găsi nuanța care vi se potrivește perfect. Sau puteți să vă lăsați inspirate de culoare în sine, cum preferați.

Mai jos swatch-uri pentru rujurile Blake, Doutzen și Eva.

L'Oreal Pure Reds - Blake - Doutzen - Eva

Blake Lively Pure Red
L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - Blake

Doutzen Kroes Pure Red

L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - Doutzen

Eva Longoria Pure Red

L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - Eva

Și nuanțele de ojă coordonate – Blake, Doutzen, Eva

L'Oreal Pure Reds Vernis - Blake - Doutzen - Eva

Mai jos nuanțele de roșu pur alese de Julianne, J Lo, Freida și Natasha.

L'Oreal Pure Reds - Julianne - JLo - Freida - Natasha

Julianne Moore Pure Red

L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - Julianne

J Lo Pure Red

L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - J Lo

Freida Pinto Pure Red

L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - Frieda

Natasha Poly Pure Red

L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds Lipstick swatch - Natasha

Plus roșul pentru unghii coordonat – Julianne, J Lo, Freida, Natasha

L'Oreal Pure Reds Vernis - Julianne - JLo - Freida - Natasha

Primele 3 nuanțe sunt sidefate discret.

Rujurile sunt rezistente, pielea mi-a rămas pătată chiar și după ce am folosit șervețele umede pentru a șterge swatch-urile. Nuanțele sunt semi-mate. Swatch-urile ojelor sunt făcute într-un singur strat, însă luați în calcul faptul că margareta de test este albă.

Colecția Pure Reds este deja disponibilă în Auchan, Douglas, Kendra, B&B și DM, iar prețurile recomandate sunt de 55 de lei pentru ruj și 15 lei pentru ojă. Ieri m-am îndrăgostit iremediabil de roșul Evei Longoria, care mie mi se pare perfect pentru toamnă.

Vouă ce nuanțe vă plac cel mai mult?

27 COMENTARII

  1. Raman la prima impresie (inainte de swatch-uri)…si la nuantele de ruj si la oje.:adica Blake Lively, Doutzen K. si Julianne Moore. Dupa swatch ,,…as adauga si Natasha P. 🙂

  2. 🙁 aceste swatch-uri m-au dat total p[este cap!
    Eram indragostita de nuanta de ruj a lui Blake, insa acum nu ma incanta deloc; bate spre rosu, mi se parea o nuanta mai tomnatica, mai inchisa.
    Daca ar fi sa aleg acum dupa ce-am vazut rujurile cum arata exact, as alege ca si tine Eva Longoria; intr-adevar, pare cel mai ok pentru toamna 🙂

  3. […] Un roșu cald, seducător prin exuberanța pe care o imprimă. Pentru că Eva Longoria este o persoană jovială, dar care știe foarte bine ce-și dorește. Mignona a cucerit inimi pe întreg mapamonul și cele care îi vor purta nuanța de ruj cu siguranță au un exemplu de urmat. Se potrivește tenurilor cu tentă caldă, păr închis la culoare și ochi căprui. Va oferi luminozitate și căldură chipului. Nuanța de ojă se potrivește perfect cu nuanța rujului, un roșu foarte versatil, ce poate fi purtat nu numai la birou, dar și la o petrecere cu aceeași plăcere. (Swatch-uri pentru întreaga colecție găsiți AICI) […]

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.