SWATCH: Guerlain La Petite Robe Noire Lipstick (parțial)

5
4273

Ați încercat în magazine noile rujuri și ojele La Petite Robe Noir de la Guerlain? Dacă nu, hai să vă dau motiv să le căutați în magazine. Am swatch-uri pentru câteva dintre ele pregătite. Nu este întreaga colecție, dar măcar sunt suficiente să vă puteți face o idee.

Rujurile și lacurile de unghii LPRN fac parte din colecția permanentă și sunt culori parfumate, demne de o domnișoară chic. Mai jos aveți swatch-uri în două straturi pentru următoarele rujuri:

002 Pink Tie, 003 Red Heels, 011 Beige Lingerie

Guerlain LPRN Lipstick - 002 Pink Tie - 003 Red Heels - 011 Beige Lingerie

012 Python Bag, 013 Leather Blazer, 021 Red Teddy

Guerlain LPRN Lipstick 012 Python Bag, -013 Leather Blazer - 021 Red Teddy

022 Red Bow Tie, 041 Sun-Twin-Set, 042 Fire Bow

Guerlain LPRN Lipstick 022 Red Bow Tie - 041 Sun-Twin-Set -042 Fire Bow

064 Pink Bangle, 065 Neon Pumps, 066 Berry Beret

Guerlain LPRN Lipstick 064 Pink Bangle, - 065 Neon Pumps - 066 Berry Beret

067 Cherry Cape, 068 Mauve Gloves, 069 Lilac Belt, 070 Plum-brella

Guerlain LPRN Lipstick - 067 Cherry Cape - 068 Mauve Gloves- 069 Lilac Belt- 070 Plum-brella

Rujurile LPRN se aplică ușor, sunt hidratante și destul de lucioase, chiar și nuanțele nesidefate. Culoarea este transparentă într-un singur strat. Însă aplicată în straturi succesive, capătă intensitate mai mare. Miros a fructe de pădure vanilate, ceea ce s-ar putea să fie foarte atrăgător pentru tinerele domnișoare cărora li se adresează această colecție. Este de altfel și cel mai puțin costisitor ruj Guerlain, având un cost de 147 lei.

Colecția de primăvară arată într-adevăr foarte vesel, iar ambalajele au culori vibrante. Începe să mă tenteze fardul de obraz Smile, mai ales că vine într-o trusă compactă roșie.

Guerlain Spring Glow - colectie de machiaj primavara 2016

Produsul cel mai interesant însă rămâne Meteorites Base, un primer ce oferă luminozitate tenului. Arată atât de bine uniformizat pe piele încât cred că pe un ten fără imperfecțiuni poate fi purtat pur și simplu. Și vă pot spune că particulele fine de sidef rămân pe piele timp îndelungat. Porțiunea de piele pe care am aplicat baza a rămas luminoasă până când la duș.

Guerlain Meteorites Base Primer - swatch

Încă nu mă îndur să dau 300 de lei pe bază, dar luând în calcul experiența mea cu Secret Divin (care este un ser și nu un primer), tind să cred că Guerlain a creat într-adevăr o bază de machiaj remarcabilă.

Vă mai pot spune că ojele într-adevăr miros a fructe de pădure după ce se disipează solvenții și că își păstrează aroma aproximativ o zi de la aplicare. Am reușit să rătăcesc margareta de test pe care făcusem swatch-urile 🙁 Dar Black Perfecto este mai mult decât un simplu negru și mi se pare cea mai tentantă ojă a colecției.

Cum vi se par nuanțele pe care am reușit să vi le arăt? Vă tentează vreuna dintre ele?

5 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.