Știu unde găsești un Beach Body pentru vara aceasta!

1
4187

Corpul ăla care vrei să îți fie admirat vara, numit el și Beach Body (că îl etalăm cu drag la plajă) nu vine pe neașteptate, singur, în prima zi a primei luni de vară. Pe cuvânt de cercetaș că nu, am tot așteptat eu câțiva ani la rând și zău că nu s-a întâmplat nimic.

Citesem eu prin diferite reviste de Beach Body și voiam și eu unul neapărat. Dădea bine în pozele de pe Instagram, se așezau minunat pe el rochițele de vară, nu vă spun cum arăta cocoțat pe tocuri. Ca să nu mai menționez și privirile admirative ale sexului opus și cele pline de invidie ale neposesoarelor de Beach Body. Era clar, îmi trebuia și mie unul și îmi trebuia ACUM!

Am căutat în fiecare vară a fiecărui an post-copii. La hypermarket-uri, că acolo au de toate. La librărie?! nu mă întreba, nici eu nu știu bine de ce. La măcelărie, aia de ocupă cu corpurile, nu? La farmacie, că auzisem eu un zvon. Am căutat până și online pe magazinele internaționale. Ori nu aveau, ori era țeapă.

Anul trecut am descoperit unde se ascunde nemernicul. La sala de sport. Doar că era lungă lista de așteptare, cam de un an de zile, și, ca să poți obține unul, era musai să vizitezi sala de 3-4 ori pe săptămână. Evident că eu m-am dus în prima zi a primei luni de vară, așa cum am spus mai sus, și nu mai aveau. Dar lista era deschisă și puteam primi unul anul asta. În plus, trebuia să mă cert definitiv și irevocabil cu prietena mea, Mâncarea, și să rup logodna cu iubitul meu din copilărie, Zahărul! Păi nu puteam, zău așa!

Compromis?

Acum, că eram pe pista cea bună, am zis că poate găsesc alternative. Și am găsit! Tot cu listă de așteptare doar că la un sfert de timp! Aproape degeaba, zău așa! Mai ales pentru zăpăcitele ca mine care uită să se înscrie pe liste cu un an înainte. Unde credeți? La XBody. Da, știu ce o să spuneți acum, electroșocuri!

Eu mai mai testat și vă promit că e mișto. Pielea se tonifiază, mușchii se conturează iar cu electroșocurile chiar te obișnuiești. Sună mult mai nasol decât este în realitate, în plus, o ședință durează doar 20 de minute. Iar la final te bucuri de un masaj menit să îți relaxeze mușchii munciți.

Da, se poate să obții Beach Body în trei luni, cu antrenamentele XBody! Eu mă duc la Xbody Baba Novac, la Pure Shapes. Am mai scris eu aici despre cât de mișto sunt antrenamentele. În plus, au în această perioadă un abonament super mișto, cu reducere, pentru a putea obține acest minunat corp de plajă la fix pentru sezonul estival! Iar dacă vrei să mergi împreună cu jumătatea vieții tale, aveți abonamente și exerciții gândite special pentru cuplu. Mișto, nu?

Ce spuneți, ne facem poze mișto vara asta?

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.